MarK Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 witam, chciałem zapytac i karte grafiki, a dokładniej o : Sapphire ATIRadeon 9000 Atlantis 64MB DDR TV (399 zł) ze sklepu Tweak'a co o niej sądzicie, ma ktoś tą kartę opłaca się czy nie :?: z góry thx za wszytkie odpowiedzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Chyba od twojego MX to lepsze nie będzie, lepiej poszukać jakiejś lepszej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 witam, chciałem zapytac i karte grafiki, a dokładniej o : Sapphire ATIRadeon 9000 Atlantis 64MB DDR TV (399 zł) ze sklepu Tweak'a co o niej sądzicie, ma ktoś tą kartę opłaca się czy nie :?: z góry thx za wszytkie odpowiedzi :wink: Musisz wiedzieć, że ta karta jest wolniejsza od Radeona 8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 witam, chciałem zapytac i karte grafiki, a dokładniej o : Sapphire ATIRadeon 9000 Atlantis 64MB DDR TV (399 zł) ze sklepu Tweak'a co o niej sądzicie, ma ktoś tą kartę opłaca się czy nie z góry thx za wszytkie odpowiedzi staryu nie zaastanawiaj sie ja ja mam w prawdzie identyczna tylko ze z komputronika i jest toswietna karta za ta kase miałem wczesniej gf4 mx 440 a ten radek jest o 1200 punktów lepszy od mx w grach troche gorzej ale zawsze jest jakis minus...ale ta karta zalicza wszystkie tezty w 3dmarku 2001 wiec jest ok ...ma wszystko co trzeba ..a mx kicha ...biez ta karte .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zacznijmy od tego ze ceny na tweak.pl sa kosmiczne takze odradzam ten sklep, poszukaj w innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Od Twojej karty, to nawet Radeon 7500 jest wydajniejszy, a więc warto ją zmnienić, choćby i na tego 9000. Co prawda, za 400zł można już kupić Radeona 8500, a to chyba rozsądniejsze wyjście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Co prawda, za 400zł można już kupić Radeona 8500, a to chyba rozsądniejsze wyjście?a gdzie moge takiego dostać :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Na Allegro są już od 350zł. Nowy z gwarancja. Sprzawdzałem w poniedziałek, potem przestałem się interesować. Ponadto ktoś z forumowiczów kupił w sklepie za 400zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Na Allegro są już od 350zł. Nowy z gwarancja. Sprzawdzałem w poniedziałek, potem przestałem się interesować. Ponadto ktoś z forumowiczów kupił w sklepie za 400zł. Taaaa kup Pan cegle. To by bylo troche dziwne biorac pod uwage ze najtanszy model w hurtowni kosztuje 507,21 zł (nie nie jest to action w action jakies 10 PLN drozej) wiec sklep 20 procent tanszy niz hurtownia to ja poprosze ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...