zapp Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 w trakcie instalacji wyżej wspomnianej dystrybucji linuxa, niestety padł mi cdrom, jak sie później dowiedziałem, lg niestety lubią tak robić w przypadku mandrake 9,2 , hmmm , wiec odwiedziłem stronę lg i tam znalazłem firmware przygotowany specjalnie z myślą o takich urzytkowynikach jak ja, wg instrukcji nie było jeszcze za późno żeby wyżucać ten stary wysłużony napęd (32 X), postępowałem wg ionstrukcji: ustawiłem zworkę łącząc u góry master i slawe, włączyłem komputer przytrzymyjąc przycisk eject aż zaświeciła sie dioda, przystąpiłem do wgrywania nowego firmware, ale ku mojemu zasmuceniu, program wyżucił informację że nie znalazł napędu do którego mógłby wgrać nowego biosa. sprawdziłem jeszze raz wersję firmware, dokładnie przeczytałem instrukcję, i nic wciąz to samo, może mi ktoś pomóc i doradzić co mogę jeszcze zrobić (oprócz serwisu, taka możliwośc nie istnieje, ze wględu na mała wartość przedmiotu) bardzo proszę o pomoc, moze ktoś miał podobny przypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 szukajka nie gryzie ;)http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=72089 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-123 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ah nie zdążyłem ;) Pod podanym adresem jest wszystko pięknie opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapp Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jest jedna dyskretna różnica, między tym co jest tu na forum, a instrukcją na stronie lg, cd rom sie włacza już po uruchomieniu dosa, nie wiem jaka jest róznica, ale sprobuje, dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atari Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jest jedna dyskretna różnica, między tym co jest tu na forum, a instrukcją na stronie lg, cd rom sie włacza już po uruchomieniu dosa, nie wiem jaka jest róznica, ale sprobuje, dzieki :D[/quote W instrukcji LG jest ta sama kolejność - czytaj uważniej instrukcje :wink: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...