BENITO Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Witam, Jestem na końcowym etapie kompletowania częście do WC, na allegro zakupiłem taki bloczek:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26924937 Jestem ciekaw czy starczy na moją palominkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_z Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Wygląda mi na aluminium. Pewnie dlatego taki tani. Sam nigdy takiego nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Sprzedający pisze że stopa i wnętrze miedziane a korpus aluminiowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Wg mnie to trochę bezsensowne rozwiązanie bo wymusi na tobie stosowanie środków które będą niwelować efekt miedź-aluminium (chyba np. Copal się zwie taki środek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Czy ten efekt występuje tylko przy wodzie w obiegu czy w ogóle, bo zamierzałem do wody dodać spirytus, lub zastosować płyn do chłodnic. Powiedz coś więcej na temat. Tak BTW chodziło mi o wydajność tego bloku. Wygląda na profesjonalnie wykonany. I nie wiem czy ten korpus jest polerowany,czy pomalowany na srebro. Bo aluminium szybko matowieje przecierz, a ten się błyszczy. Jeżeli to aluminium boło by czymś powleczone od środka to o "efekty" chyba nie ma się co bać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 wyglada zupelnie jak zalman, a te nie sa zbyt wydajne, przynajmniej z zewnatrz bo nie wiem jak wyglada srodek. moglby podzielic sie fotkami srodka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 "Szybkozłączki 8mm"- domyślam się że do węża o średnicy zewnętrznej 8mm- wewnętrzna 6mm, a to już mało. No i zapinkę będziesz musiał skombinować- nietypową jakąś :wink: . A tak wygląda wnętrze bloku alu-miedź po kilku miesiącach działania w układzie WC: szczegóły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Na zapinkę mam pomysła już. Węże i tak mam szersze ale i na to znalazłem pomysł. Na szczęście nagrzewnice mam miedziano mosiężną i tylko ten blok ma coś z aluminium. Dalej nie wiem jaka to firma! Czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Qrde nikt nie wie. A to pech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 moze poprostu wyslij maila do tego kolesie i sie go o wszystko zapytaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 No wlasnie :D :) HEHEHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Właśnie o to chodzi że koleś mi nie odpowiedział. BTW dziś wpłacam kasę na copala z allegro, 2x20ml powinno mi styknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...