CrazyJohn Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 witam, zakupilem wczoraj ten zasilacz i juz sie martwie :) podczas pracy co jakis czas cos zaczyna terkotac :/ normalnie wentyl sobie szumi i od czasu do czasu cos zaterkocze to nie jest normalne prawda? wy tak nie macie? bede zmuszony wybrac sie chyba do sklepu z reklamacja... i takie male pyt jeszcze, skacze wam linia 5V? czy tylko sama 12V? bo u mnie obie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Nie wiem jak napięcie, ale u mnie nic nie terkocze... Pewnie wiatrak walnięty, albo cos sie do niego dostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 dmuchalem i nic :) dzieki za potwierdzenie, pojade do nich i sproboje wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 mi na asrocku k7s8x mam już drugą amd2000@2600 gf4 1 hdd 1 cd 1 ram napięcia są piękne 5-5,00-4,96 a 12v pokazuje 12,00-12,064 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 mam nowy i jest ok 3ma napiecia wiatrak chodzi jak powinien :) tamten byl walniety i tyle... :) esc to jest fajny sklep :P wymienili bez gadania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 a mój hałasuje jak suszarka :-P ale to wina grila chyba .... bo jak lekko przysłaniam wylot to hałas jest o wiele mniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja sie wachałem między tym modkiem a chiefem gps350bb i widze,że dobrze zrobiłem biorąc chiefa.. cisza! tylko dlaczego teraz tak hałasuje wiatrak na procu mimo,że regulatorkiem skręcony-chyba go zaraz rozwale bo mnie wnerwia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...