yotomeczek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Na gwałt potrzebuję i nie mam pojęcia gdzie w tym pięknym mieście zakupić ... Kupiłem pewien bloczek rodzimej produkcji i załamka ... wykonanie fatalne ... (jak się producent nie odezwie do mnie - to napiszę Wam co to za bloczek i co jest spitolone - bo NIE POLECAM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Choinki na 100 % w każdej Castoramie i Obi są. W Krakowie ceny tak wyglądają: - Castorama - 5 pln - Obi 7 pln (ale wraz z 2 cybantami). Ponadto te z obi są nieco krótsze (o jakiś 1 cm). Jedne i drugie mająśredn. wew. 11 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Choinki na 100 % w każdej Castoramie i Obi są. W No i w Łodzi (jak ja kocham to miasto) NIE ma w Castoramie :evil: W tym mieście nic nie ma - oprócz bidy z nędzą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Choinki na 100 % w każdej Castoramie i Obi są. W No i w Łodzi (jak ja kocham to miasto) NIE ma w Castoramie :evil: W tym mieście nic nie ma - oprócz bidy z nędzą ... W Warszawie przy jerozolomskich poodbnie (albo nikt z ich obsługi nie wie co mają w sklepie, bo się pytałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jakie potrzebujesz w poniedzialek bede w sklepie z szybkozlaczkami camozzi to moge ci kupic blizszy kontakt na maila pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 heh jestes z lodzi :) , uszczelki sklep USZCZELKA na ul Wlokienniczej tel6338618 , zlaczki 2 sklepy z pneumatyka jeden DZRZEWIECKA na Kilinskiego bardzo blisko wlokienniczej , 2 firma ARTECH na Lakowej w tej samej bramie co Lucky-Star , wlasciwie dokloadnie obok Lucky-Stara na koncu podwoorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Choinki na 100 % w każdej Castoramie i Obi są. W No i w Łodzi (jak ja kocham to miasto) NIE ma w Castoramie :evil: W tym mieście nic nie ma - oprócz bidy z nędzą ... heh mylisz sie i to bardzo , jezli kots ogranicza sie do castoramy to tak niestety jest , w tym miescie jest wszytsko miedz na bloki w kazdej postaci pelno sklepow z pneumatyka elektronika , akrylem i czym tylko chcesz , waroonek jedeb trzeba sie obracac w temacie :) .Proponoje stworzyc na tweaku baze firm w kazdym miescie bardzo by to ulatwilo nam wszytkim zycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Choinki na 100 % w każdej Castoramie i Obi są. W No i w Łodzi (jak ja kocham to miasto) NIE ma w Castoramie :evil: W tym mieście nic nie ma - oprócz bidy z nędzą ... heh mylisz sie i to bardzo , jezli kots ogranicza sie do castoramy to tak niestety jest , w tym miescie jest wszytsko miedz na bloki w kazdej postaci pelno sklepow z pneumatyka elektronika , akrylem i czym tylko chcesz , waroonek jedeb trzeba sie obracac w temacie :) .Proponoje stworzyc na tweaku baze firm w kazdym miescie bardzo by to ulatwilo nam wszytkim zycie Miedzi akurat jest sporo na Przybyszewskiego ;) ale np kup w Łodzi arctic silver V :D albo węże silikonowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hm :) akoorat z tym moga byc problemy ale nie tylko w lodzi , druga sprawa to mnie nie ogrnicza lodz , w pracy zawodowej sprowadzam elementy z naprawde wielu miejsc w polsce , ostatnio musialm zamowic towar z japoni poniewaz firma nie ma zadnego przedstawiciela w europie , a mszyna dzialac musi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 http://www.pneumatyka.sklep.pl/sklep.php/do/pg/id/8 tam ostatnio kupiłem bardzo fajne złączki tylko wysyłają ZAWSZE kurierem (20 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 yotomeczek ARTECH-PNEUMATYKA Łódź ul. Łąkowa 7/9 (na koncu w podwurzu) 639-51-85 sprobuj tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 yotomeczek ARTECH-PNEUMATYKA Łódź ul. Łąkowa 7/9 (na koncu w podwurzu) 639-51-85 sprobuj tam :) Dzienks ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 yotomeczek ARTECH-PNEUMATYKA Łódź ul. Łąkowa 7/9 (na koncu w podwurzu) 639-51-85 sprobuj tam :) he he cztac co napisalem wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 yotomeczek ARTECH-PNEUMATYKA Łódź ul. Łąkowa 7/9 (na koncu w podwurzu) 639-51-85 sprobuj tam :) he he cztac co napisalem wczesniej Ale telefonu nie napisales :P czytam offline (modem :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Yotomo, Artic Silver V ma w niedzielę na giełdzie koleś , który stoi naprzeciw wejścia po prawej stronie. Poznasz go po oferowanym asortymencie ( droższe coolery itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 A gdzie złączki Tychy/Katowice/Sosnowiec? Najlepiej camozzi :-) generalnie obojętnie co byle na gwint 3/8" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Yotomo, Artic Silver V ma w niedzielę na giełdzie koleś , który stoi naprzeciw wejścia po prawej stronie. Poznasz go po oferowanym asortymencie ( droższe coolery itp). Niestety nie ma - molestuję go /to ten kolo od zalmanów itd .../ od 2 miesięcy i ciągle ta sama odpowiedź - będzie jak będą mieli dystrybutorzy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisz Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Świetny sklep ze złączkami i wężami jest ma Maratońskiej (chyba) jak już się Retkinia kończy i jedzie się jeszcze kawałek w kierunku na GOŚ i Konstantynów (jak się jedzie od miasta to po prawej, w tym samym wjeździe jest sklep z materiałami budowlanymi). Widziałem u gości węże igielitowe z wtopioną metalową spiralą zapobiegającą załamaniom. Ta spirala jest w ściance węża i nie powoduje żadnych oporów przepływu, ani nie grozi zwarciem gdzieś w kompie. Ale choinek plastykowych to u nich nie widziałem niestety. Przydała by się taka baza slepów w większych miastach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Świetny sklep ze złączkami i wężami jest ma Maratońskiej (chyba) jak już się Retkinia kończy i jedzie się jeszcze kawałek w kierunku na GOŚ i Konstantynów (jak się jedzie od miasta to po prawej, w tym samym wjeździe jest sklep z materiałami budowlanymi). Widziałem u gości węże igielitowe z wtopioną metalową spiralą zapobiegającą załamaniom. Ta spirala jest w ściance węża i nie powoduje żadnych oporów przepływu, ani nie grozi zwarciem gdzieś w kompie. Ale choinek plastykowych to u nich nie widziałem niestety. Przydała by się taka baza slepów w większych miastach. A od centrum to jak tam trafić (mają jakąś nazwę ?? ) to duży pawilon czy mały sklepik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisz Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Wejdź najpierw do ARTECHU koło Lucky-Star'a na Łąkowej (7/9 chyba) głęboko w podwórku. To jest blisko centrum. Byłem tam dzisiaj i kupiłem rozgałęźnik choinkę Y na wąż 10 i szybkozłączki skręcane na 10. Mają tam różne króćce i złączki. Tamten slep na Maratońskiej nie wiem jak się nazywa, a ja tam byłem samochodem więc nie wiem czym i jak tam dojechać, ale autobusy tam kursują w okolice na pewno, bo widziałem. Ten sklepik jest w okolicach jakiegoś salonu samochodowego (chyba opla). Trzeba się dobrze przyglądać, ale z ulicy widać jakieś napisy o wężach i złączach dla przemysłu. Nie jest za dobrze wyeksponowany ani wielki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Świetny sklep ze złączkami i wężami jest ma Maratońskiej (chyba) jak już się Retkinia kończy i jedzie się jeszcze kawałek w kierunku na GOŚ i Konstantynów (jak się jedzie od miasta to po prawej, w tym samym wjeździe jest sklep z materiałami budowlanymi). Widziałem u gości węże igielitowe z wtopioną metalową spiralą zapobiegającą załamaniom. Ta spirala jest w ściance węża i nie powoduje żadnych oporów przepływu, ani nie grozi zwarciem gdzieś w kompie. Ale choinek plastykowych to u nich nie widziałem niestety. Przydała by się taka baza slepów w większych miastach. Dotarłem, znalazłem, nic nie kupiłem ... Dokładnie jest to Tubes International sp. z o.o., Maratońska 121 Mają sporo akcesoriów i węży ... Ceny raczej wysokawe (choinka 3/8 " ok 6PLN, choinka 1/2" ok 11 PLN) Fajne te węże se spiralą stalową (wąż fi wewn 12mm można zawinąć na promieniu ok. 20mm) ale cenki też spore ... od 17PLN za mb fi 12 do ok. 24PLN za metr fi 17 (16 nie ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 A pisałem - "wejdź najpierw do ARTECHU" :), tam zdaje się mają to o co ci chodzi, a ceny są umiarkowane. Za szybkozłączki skręcane zapałciłem 3.7 za sztukę (tylko w domu okazało soę że za mała średnica :( , ale i tak je wykorzystam do bloku na grafikę, albo chipset), a za trójnik Y 3.6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A pisałem - "wejdź najpierw do ARTECHU" :), tam zdaje się mają to o co ci chodzi, a ceny są umiarkowane. Za szybkozłączki skręcane zapałciłem 3.7 za sztukę (tylko w domu okazało soę że za mała średnica :( , ale i tak je wykorzystam do bloku na grafikę, albo chipset), a za trójnik Y 3.6. Byłem tam - choinki 1/2" mniej więcej w tej samej cenie (ok 10PLN) 3/8" nie mają pełnego asortymentu na stanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...