DomanR Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Czy ktoś takie cóś posiada? Jak to się sprawuje? Warto inwestować 30zł? Czy może gdzieś taniej można znaleźć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Czy ktoś takie cóś posiada? Jak to się sprawuje? Warto inwestować 30zł? Czy może gdzieś taniej można znaleźć? Też myślę na kupnem czegoś takiego. Z drugiej strony, zastanawiam się, czy producenci kart graficznych nie mogli by montować rdzenia po drugiej stronie karty, gdzie jest więcej miejsca na radiator i lepszy przepływ powietrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ja bardziej myślałem o wyciąganiu powietrza spod procka, bo tak się składa że akurat mam wolny otworek na grafiką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ja bardziej myślałem o wyciąganiu powietrza spod procka, bo tak się składa że akurat mam wolny otworek na grafiką. Masz miejsce na śledzia nad grafą? To nie masz grafy na AGP? Do procesora to się kompletnie nie nadaje, chyba, że odwrócisz bieg wiatraczka, tak żeby dmuchał na proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Nie jestem pewny ale to urządzonko wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e powietrze z zewnątrz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ja bardziej myślałem o wyciąganiu powietrza spod procka, bo tak się składa że akurat mam wolny otworek na grafiką. Do tego to raczej sie nie nada po ciepłe powietrze i tak pójdzie do gory. lepiej walnać z tyłu pod zasilaczem wiatrak jesli jeszcze go nie masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 to chlodzenie to lipa , kupcie sobie zelmana 123 jest tam wentylator 92x92 dokupujesz jeszcze jeden taki mocujesz i masz wypas chlodzenie , wiem bo tak mam , wywierc dziury z boku obudowy zeby mialo z czego ciagnac powietrze , mozesz tez zamontowac wentylatory na bocznej sciance ktore beda owiewac karte , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Sam jestem zdziwiony, ale miejsce mam (i grafę AGP też :-) Pod zasilaczem nie mam miejsca na montaż wentylatorka. Myślałem żeby zamontować to coś i jeszcze dodatkowo zrobić komin do góry w obudowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...