KWS89 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 :arrow: A propo "zamaskowania" tablic rejestracyjnych to wystarczy popryskac lakierem do własów ( gruba warstwa ) i nieczeba zadnego wynalazku z allegro. A dokładniej to co to robi? Niewidać numerów? Jak tak to zaraz pojde i porobie to i zamieszcze wyniki :twisted: Chcecie zobaczyć czy to działa? TAAA? To będzie jeszcze dzisiaj 8) EDIT: niedziała :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Moze zlego lakieru uzyles ? :D Uzyj jakiegos z brokatem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 słyszałem ze uzywa sie do tego lakieru bezbarwnego do drewna ale nie jest to pewna informacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Z tym lakierem do wlosow chodzi oto ze w nocy jak radar bedzie mial zamiar pstryknac fotke to maja tablice nie odbic swiatla. PS: W Opolu policja ma nowy nieoznakowany radiowuz: Czerwone Audi A4 2.0 diesel ( duzo takich bryk niejezdzi w opolskim ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 a ja mam jeszcze inna rewelacje, nowsze modele fotoradarow nie lapia starych czarnych blach, ale nie dam sobie reki uciac a swoją pszczółką jechalem ok. 190km/h peugeot 205 1.4 kat :) 75KM :) ale troszke strach bo to male gowno jest, moze jakbym mial gorke to do 200 by doszedl ale na prostej to byl juz chyba max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 To w nocy niedziała... Jedyną rzecz którą to robi to jest zmywanie farby z tablic(probowałem odpadają literki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meksel Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Czytając te wasze przemyslenia doszedłem do wniosku : a co tam, niech inni teżtek zrobią !! hihi. Sqter Gilera Runner 2000r Odblokowany ( 2/3 ) v. max 90 . Qmpel chwyta mnie za tył skuterka ( uchwyt - miejsce gdzie pasażer trzyma ręce ) ja rozpedzam się do ok. 87/h a on na swoim " Kolibrze " , bo tak sie ten składak nazywa wiejżdża na skrzyżowanie w Bielsku. Panowie w niebieskich kubraczkach wezwali go na posterunek ( szczeże mówiąc nie wiem jakim cudem w tej jakości zdjecia go rozpoznali po twarzy, bo raczej numerów na składaku to on nie miał przyklepanych z tyłu ) i pogratulowali mu. Zdjęcie wisi u niego w biurze nad biurkiem. Ja wychamowałem więc fotka szczelona została tylko mu. pOzDrO fOR aLl LoL & Jacka's fAnS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Czytając te wasze przemyslenia doszedłem do wniosku : a co tam, niech inni teżtek zrobią !! hihi. Sqter Gilera Runner 2000r Odblokowany ( 2/3 ) v. max 90 . Qmpel chwyta mnie za tył skuterka ( uchwyt - miejsce gdzie pasażer trzyma ręce ) ja rozpedzam się do ok. 87/h a on na swoim " Kolibrze " , bo tak sie ten składak nazywa wiejżdża na skrzyżowanie w Bielsku. Panowie w niebieskich kubraczkach wezwali go na posterunek ( szczeże mówiąc nie wiem jakim cudem w tej jakości zdjecia go rozpoznali po twarzy, bo raczej numerów na składaku to on nie miał przyklepanych z tyłu ) i pogratulowali mu. Zdjęcie wisi u niego w biurze nad biurkiem. Ja wychamowałem więc fotka szczelona została tylko mu. pOzDrO fOR aLl LoL & Jacka's fAnS .Dawaj zdjecie, dawaj zdjecie!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ech, Wy pokazujecie predkości 190 itd. Ja wczoraj rozpędziłem swoją torpede do 90 km/h i nie macie pojęcia co to była za radość!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 romiby z tego onet ? to ja jechalem 220 po zwyklej drodze a na autostradzie to juz nawet 260 :P :D lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam, Dziś cyknęło mi chyba podczas jazdy:/ Czy aktualnie za zdjęcie z fotoradaru są punkty karne czy nie? Bo już się pogubiłem w tych googlach a jestem nie ukrywam wkurzony na siebie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Fotoradar itd czy wieśniaków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Fotoradar itd czy wieśniaków? gitd Edytowane 28 Listopada 2015 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Będą punkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Będą punkty. Rozumiem że punkty są liczone od momentu zarejestrowania wykroczenia, a nie od dnia wystawienia mandatu - zdjęcia (IDT ma na to ponoć 180 dni)? Czytałem że od 2016 ma być jedynie kara finansowa za fotoradar. Co w przypadku jeśli zdjęcie jest zrobione w tym roku a list przyjdzie w przyszłym? Edytowane 28 Listopada 2015 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Prawo zlamales w tym roku to i z tego prawo Cie obowiazuje, chyba ze wprowadzana ustawa mowi inaczej. Edytowane 28 Listopada 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Prawo zlamales w tym roku to i z tego prawo Cie obowiazuje, chyba ze wprowadzana ustawa mowi inaczej. http://www.infor.pl/prawo/wykroczenia/odpowiedzialnosc-za-wykroczenia/685320,Zmiana-przepisow-a-odpowiedzialnosc-za-wykroczenie.html A nie jest tak jak w linku? Edytowane 28 Listopada 2015 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Nasze prawo jest tak zje$$ne, ze kazdy moze je sobie inaczej intepretowac :/ Tak jak tu napisali "wzgledniejsza kara", wtf?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...