bob3k Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Nie wiedzialem czy dobrze umieszczam temat. Jestem zdesperowany i licze na pomoc a wiec ze tutaj sa specjalisci w takich dziedzinach.. bardzo potrzebuje mikrofonu do CS'a gdzie w grze zespolowej jest on niezbedny ;) Mam ów plyte glowna. Niestety nie dziala mi na niej mikrofon. Wlasnie bylem u kumpla sprawdzic czy u niego ten mikrofon dziala.. dziala sprawnie - u kazdego, u mnie nie.. W ogole, ani nie nagrywa, ani nie slysze nic w glosnikach.. probowalem wszystkich ustawien i nic.. nie wiem czy to wina plyty glownej od strony technicznej czy zle ustawienia, albo wina sprzetu. Jak ktos mial taki problem i wie jak go rozwiazac jak by mogl to niech mi napisze Jeszcze jedno, jezeli ktos ma tą plyte prosze podac ustawienia w "Panel sterowania NVidia Sound". Ja mam nastepujace: 1'sza zakladka "Glowne": Wejscie: Nagrywaj: Mikrofon (suwak na max) Zdigitalizowane: Audio CD Wyjscie: Wszystkie opcje "Wycisz" odznaczone Mikrofon: ma zaznaczone opcje "Wzmoż", Mic2 opcja odznaczona Zakladka 2'ga - konf. kolumn (to tez moze byc od tego - jakis konflikt czy cos) tryb sluchania 6 kolumn opcje wejscie analogowe i cyfrowe zaznaczone Wł. kodowanie Dolby Surr. oraz Dolby Dig. odznaczone reszta ponizej nich zaznaczona: stworz kanal centralny, skanowanie 3D kanalu centralnego, stworz kanal LFE, przesuniecie w fazie tylnego glosnika.. zakladka MIDI uwazam ze niewazna, srodowisko i aplikacje rowniez moj conf: procesor athlon 1466MHz krecony na 1866MHz, pamiec 256DDR kingstone krecona o 3MHz wiecej (333 -> 336), Windows XP po aktualizacji SP, mycha mx310, klawa logitecha desktop oem, 40gb dysk seagate, grafika jakas stara riva.. Podalem cala konfiguracje bo byc moze jakies konflikty sprzetowe wystepuja a ja o nich nie wiem.. :/ Byc moze to wejscie mikrofonowe jest niedobre, wiec moje nastepne pytanie: da sie podlaczyc mikrofon pod wejscie Line-IN? Chociaz i tak robilem i dalej nie dzialalo. Bede wdzieczny za pomoc. __ Zycze milego dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 mialem ten sam problem tylko z karta telewizyjna zobacz panel sterowania glosnosc glowna - zawansowane jeszcze - raz zawansowane i odchacz rear speakers connected to line in powinno pomodz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 zrobilem jak mowiles i nic :( wylaczylem to.. mowie do mikrofonu i nadal nic ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a jakie masz glosniki i jak podlaczone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 heh, odznaczylem ta druga opcje przy wlaczonych all opcjach w mikrofonie (zapasowy itp) i dziala, i jednak musi byc ten kanal co mowiles odznaczony i ten drugi tez ;) DZIEKUJE BARDZO :) milego dnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 nie ma sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...