aros Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Czy ktoś wie czy gra będzie działać jak do Super Nintendo z USA (NTSC) włożę cardrige z gierką PAL ? A może bedzie tylko czarnobiała ? Czy wogóle nie bedzie chodzić ? dzięki za podpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Czy ktoś wie czy gra będzie działać jak do Super Nintendo z USA (NTSC) włożę cardrige z gierką PAL ? A może bedzie tylko czarnobiała ? Czy wogóle nie bedzie chodzić ? dzięki za podpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 To wloz dyskietke do cd i sprawdz czy bedzie dzialc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 To wloz dyskietke do cd i sprawdz czy bedzie dzialca moze on chce np kupic gre przez allegro i nie sprawdzi tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 niewsadzisz kardridza bo mial inny ksztalt obudowy przy slocie, ale da sie to obejsc, pozostaje jeszcze 2 sprawa trzeba zmodyfikwoac konsole zeby nie chodzila za szybko bo wersja ntsc dawal 60 fps a pal tylko 50. www.gamesx.com to jest napisane jak sie za to zabrac i co z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ej te ntsc to sa te takie szare duze? a nie to nes ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neji Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A próbowałeś wsadzić ? Chyba nie, bo byś się zorientował, że nie da rady tego prostokątnego carta (te z USA) w PALowym SNESie umieścić. Odwrotnie też się nie mieści. Musiałbyś zdjąć obudowe, albo pociąć konsolę. Tak, czy siak ciężka sprawa. Pamiętam, kiedyś na giełdzie kupiliśmy taką przejściówkę, co to do palowej i ntscowej konsoli można było wszystkie carty wsadzać. Poszliśmy do kumpla, moje giery(PAL) nie działały na jego konsoli (US NTSC). Wzięliśmy jego gierki i przy próbie uruchomienia u mnie sfajczyło się coś w konsoli. Na szczeście 30 zł w serwisie zapłaciłem to mi zreperowali. Potem przejściówki juz nie testowaliśmy. Ale nie zrażaj się, może znajdziesz akurat dobrą sztukę:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...