y4r0 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Witam. Kupiłem sobie skaner jak w topicu czyli Mustek 1200 UB lecz bez płyty z Driverami. Sciągłem sobie już niemal wszystko co mi potrzebne lecz ciąle mi brakuje sterownika TWAIN. Znalazłem na oficjalnej stronie Mustek'a stery do skaner 1200 UB Plus i nie działają. Czy muj model jest jusz tak stary że nie ma do niego sterownika TWAIN czy posorstu nie umiem szuak w internecie ??? Zawsze znajduje do chyba nowszego modelu 1200 PLUs ,a ja mam bez plusa ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkkrystian Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 interfejs USB czy przez LPT ?? mam stery do 1200 UB PLUS - interfejs USB, tez się męczyłem żeby dorwać stery , jeśli masz to samo moge ci podesłać na maila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Interfej USB i miałem do UB Plus ale mi nie dizłały i wywaliłem ale w pisz w googlach Mustek 1200 UB PLlus to znajdzie i na którejś z pierwszych stron znalezionych było do sciąnięcia do Plusa .. jak znajdem gdzieś to ci podam link .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 nie umiesz szukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A jednak umiem bo znalazłem i wszystko działa tak jak powinno 8) P.S. Skaner nieczego sobiew szczególności że jest to mój pierwszy skaner ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 to jak umiesz to po kiego temat zakadasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 moze te stery beda na stronie : www.mmv.com.pl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 moze te stery beda na stronie : www.mmv.com.pl ??MMV jest przedstawicielem na Polske skanerow Plustek - Mustekami nie handluja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 moze te stery beda na stronie : www.mmv.com.pl ??MMV jest przedstawicielem na Polske skanerow Plustek - Mustekami nie handluja.ajaja po**** mi sie - ale tak czy siak twain powinno cos tam byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ftp://ftp.mustek.com.pl/pub/Skanery_SE_US..._UB/Sterowniki/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...