Skocz do zawartości
szpak

ludziska nie kupujcie gf4mx 440 radek 9000 za 400 zł jest ..

Rekomendowane odpowiedzi

lepszy powaga nie ma co ja sie wczoraj zamieniełem i jestem zajebicsie zadowolony i to nie na jakołs firmówke tylko na sapphre

OBY Nievidja powtozyla historie 3dfx-a !

rzycze jej tego z calego serca swego

a ATI zmieni nazwe na 3dfx

... ... ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ... ...

A ja nie... im wieksza konkurencja i wiekszy wybor sprzetu tym taniej :) gdyby nvidia zniknela z rynku to ATI przejelo by role monopolisty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ATI zmieni nazwe na 3dfx  

... ... ...

Zaraz zaraz, cos tu jest nie do konca jasne... :? Jestes w koncu za nVidia czy s.p. 3dfx? Jesli za tym pierwszym to To jest to wlasnie przyklad bezladnego belkotu fanow nVidii, wsciekle zazdrosnych ze ich ulubiona firma nie jest w stanie sprostac konkurencji ;). Tak bylo od poczatku. Riva 128 nie dorastala do piet Voodoo1, widac to nawet dzis, gdy na Rive nic juz nie odpalisz a na V1 wciaz mozna uruchamiac niektore z nowych gier i w miare wygodnie w nie grac. To samo z TNT i Voodoo2... TNT2 i Voodoo3... nawet pojedynek GeForce256 i GF2 kontra Vooodoo5 wyglada nieciekawie dla tych dwoch pierwszych...

Wtedy nVidia zrobila rozpaczliwy krok bogatego buca, ktory nie potrafi wygrac wedlug uczciwych regul - kupila lepszego zostawiajac bez zadnej pomocy miliony uzytkownikow kart 3dfx. nVidia nigdy nie kupi ATI, traci pozycje, niedlugo usunie sie w cien kanadyjskiego giganta, tak samo jak IBM ktory kiedys byl wyznacznikiem technologicznych standardow a dzis, w skali calego rynku PC, znaczy tyle co zeszloroczny snieg...

A teraz wracam do sedna sprawy.

lepszy powaga nie ma co ja sie wczoraj zamieniełem i jestem zajebicsie zadowolony i to nie na jakołs firmówke tylko na sapphre

Niestety popelnilem ten blad i mam teraz WinFast'a A170DDR, inna sprawa ze dostalem go za darmo (nie, nie powiem w jaki sposob :P), ale jestem narazie srednio zadowolony i mam zamiar go sprzedac czym predzej...

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi