szpak Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 lepszy powaga nie ma co ja sie wczoraj zamieniełem i jestem zajebicsie zadowolony i to nie na jakołs firmówke tylko na sapphre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 hmm mój kumpel właśnie co kupił saphirre'a 8500 250/250 i karta jest zajebista, saphirre'y można polecać z czystym sumieniem. 400zł , niedługo spadnie do 300zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 R9000 to sie porownuje z gf4mx460 - oczywiscie gf odpada w przedbiegach ze wzgledu na cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 a ja chyba i tak kupie prolinka gf4mx440 ultra 64 ddr. chyba, ze ktos powie, ze w radku 8500 sapphira nie ma problemu bootowania w 50 hz i w ogole nie bede mial problemow z odswiezaniem, jak przy his'ie r7500... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 lepszy powaga nie ma co ja sie wczoraj zamieniełem i jestem zajebicsie zadowolony i to nie na jakołs firmówke tylko na sapphre OBY Nievidja powtozyla historie 3dfx-a ! rzycze jej tego z calego serca swego a ATI zmieni nazwe na 3dfx ... ... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 OBY Nievidja powtozyla historie 3dfx-a ! rzycze jej tego z calego serca swego ... ... ... A ja nie... im wieksza konkurencja i wiekszy wybor sprzetu tym taniej :) gdyby nvidia zniknela z rynku to ATI przejelo by role monopolisty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 OBY Nievidja powtozyla historie 3dfx-a ! rzycze jej tego z calego serca swego a ATI zmieni nazwe na 3dfx ... ... ... Zaraz zaraz, cos tu jest nie do konca jasne... :? Jestes w koncu za nVidia czy s.p. 3dfx? Jesli za tym pierwszym to To jest to wlasnie przyklad bezladnego belkotu fanow nVidii, wsciekle zazdrosnych ze ich ulubiona firma nie jest w stanie sprostac konkurencji ;). Tak bylo od poczatku. Riva 128 nie dorastala do piet Voodoo1, widac to nawet dzis, gdy na Rive nic juz nie odpalisz a na V1 wciaz mozna uruchamiac niektore z nowych gier i w miare wygodnie w nie grac. To samo z TNT i Voodoo2... TNT2 i Voodoo3... nawet pojedynek GeForce256 i GF2 kontra Vooodoo5 wyglada nieciekawie dla tych dwoch pierwszych... Wtedy nVidia zrobila rozpaczliwy krok bogatego buca, ktory nie potrafi wygrac wedlug uczciwych regul - kupila lepszego zostawiajac bez zadnej pomocy miliony uzytkownikow kart 3dfx. nVidia nigdy nie kupi ATI, traci pozycje, niedlugo usunie sie w cien kanadyjskiego giganta, tak samo jak IBM ktory kiedys byl wyznacznikiem technologicznych standardow a dzis, w skali calego rynku PC, znaczy tyle co zeszloroczny snieg... A teraz wracam do sedna sprawy. lepszy powaga nie ma co ja sie wczoraj zamieniełem i jestem zajebicsie zadowolony i to nie na jakołs firmówke tylko na sapphreNiestety popelnilem ten blad i mam teraz WinFast'a A170DDR, inna sprawa ze dostalem go za darmo (nie, nie powiem w jaki sposob :P), ale jestem narazie srednio zadowolony i mam zamiar go sprzedac czym predzej... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...