bebic Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Panowie ( i Panie ) pomóżcie. Urwałem ( i niestety uszkodziłem ) kość pamięci BGA z mojego Radeon 9500 :cry: . Gdzie mogę takie kości kupić? Może wiecie gdzie mi to w Warszawie zrobią :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No niestety wątpie żeby ktos się tego podjął. Co najwyżej możesz zrobić prowizorkę i na gwarancję jak masz... ale to troche nie fer. Kupić takiej samej kostki też zapewne nie kupisz. Jak to zrobiłes? Zdolny jesteś. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebic Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Pod wpływaem alkoholu zdejmowałem radiatorki :oops: . Gwarancja sie skończyła. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 :D :D :D (to odnośnie sposobu) A tak serio to zwała. Nie wiem czy wogóle da sie to naprawić, wydaje mi sie że już po karcie (albo wyślij do ATI do kanady). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Raczej nie masz co się bawić, karta jest stracona, możesz ją wysłać berkutowi, przynajmniej pójdzie na szczytny cel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Kiedys urwalem kondensator na rakcie. W zaprzyjaznionym serwisie elektronicznym (RTV) naprawiono mi to w 5 min. Lesli kosc jest cala i widac styki to moze nda sie jeszcze z tym cos zrobic. Powodzenia & pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Kondensator to zupełnie co innego. Ludzie często sobie zmieniają w starych płytach jak chcą podkręcać. Z tym nie ma problemu. Z pamięciami wydaje mi sie że jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 0 szans ! niemozliwe ! karta w piach , na złom , warta 10zł :D wyslij ja berkutowi moze ma lutownice odpowiednai i jakas kosc na zbyciu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 popytaj w serwisach gsm, do lutowania takich pamieci potrzebna jest lutownica Hot-air, tam je posiadaja, ale jesli uszkodziles sama kostke to musialbys kupic jakiegos radka uszkodzonego i z niego zmienic ta kosc, no chyba ze uszkodziles jeszcze pady (sciezki) pod pamiecia, to juz praktycznie szanse zerowe .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Nie martw się. Będziesz miał z rdzenia super brelok do kluczy ;) PS- mój kupiony na Allegro 9600 TX ( oszustwo-dochodzenie od prawie roku :evil: ) moze mieć coś sp.... z pamieciami, niestety- nikt nie chcciał sie tego podjąć i NAWET sprawdzić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 kijowa sprawa, jak dla mnie bedzie zajebiscie ciezko to naprawic. moze komus sie uda, ale watpie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 O cholera- szkoda karty. Mod na 9700 ...:? Duża strata :( Współczuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AD Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Powiedz jakie są oznaczenia tych pamięci ?? Może coś poradzimy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 W parcy wymienamy kosci BGA na grafikach.Jak na razie wymienialismy na Ti4600 Asusa z roznym skutkiem. Samemu tego nie zrobisz! Kosci nigdzie nie kupisz i nie masz maszyny do zmiany pamiatki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebic Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ludzie nie uwierzycie. jak pisałe posta to kość była naderwana i ukruszona. Postanowiłem się temu bliżej przyjżeć i co zobaczyłem... poprzedni właściciel przykleił ją na super glue!!! Razem z klejem odeszły dwie ścieżki. To juz chyba jej koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebic Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 W parcy wymienamy kosci BGA na grafikach.Jak na razie wymienialismy na Ti4600 Asusa z roznym skutkiem. Samemu tego nie zrobisz! Kosci nigdzie nie kupisz i nie masz maszyny do zmiany pamiatki :( Jest jakś szansa na zrobienie tej karty :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ludzie nie uwierzycie. jak pisałe posta to kość była naderwana i ukruszona. Postanowiłem się temu bliżej przyjżeć i co zobaczyłem... poprzedni właściciel przykleił ją na super glue!!! Razem z klejem odeszły dwie ścieżki. To juz chyba jej koniec. kość była przyklejona na super glue i ta karta Ci chodziła normalnie wcześniej...tak?? LOL MIESIĄCA:!: 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebic Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Nie, ja ją zdobyłem jako niepełnosprytną. Jak się ją podłączyło to na monitorze było pół normalne go obrazu i pół krzaczków, a w Windozie były zakłócenia i przelatyjące pionowe pasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Marna szansa na naprawe,ja sie nie podejmuje. A temu co przykleil gratuluje weny tworczej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...