Piotras Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jak w temacie szukam gdzie jest jakies zlomowisko w poznaniu albo coś gdzie dostane nagrzewniczke (najlepiej gdzies blisko kosmosów bo mi sie lazić nie chce 8) ) Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A nie lepiej pójść na giełdę będziesz miał przynajmniej gwarancje szczelności. A giełda w Poznaniu jest na pewno trafisz coś taniego i pewnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a za ile mniej wiecej dostane jakiegos kadeta bo nie wiem czy bardziej sie nie opłaca po prostu na allegro kupic wiem ze ktos gdzies na forum pisał że gdzies na naramowickiej/lechickiej mozna dostać nagrzewniczke ale nie moge nic tam znalezc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Możesz wyrwać ją bardzo tanio na giełdzie zwłaszcza jak znajdziesz ją u kogoś, kto ma dużo różnych części nie będzie wiedział, od czego to jest i Ci sprzeda o wiele taniej. Choć na allegro można dostać naprawdę ładne okazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 wiem ze ktos gdzies na forum pisał że gdzies na naramowickiej/lechickiej mozna dostać nagrzewniczke ale nie moge nic tam znalezc :? Ja pisałem, że na początku Umultowskiej, przy Lechickiej. Nie znalazłeś złomowiska, czy byłeś tam i nic nie mieli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 nie byłem tam na dniach skocze zobaczyć co dają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...