tycjan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mam problem - patrzylem na forum ale znalezc nie moge - troszke m sie spieszy. Potrzebuje rozpiske dzwiekow ktore wydobywaja sie podczas uruchamiania komputera. Komputer wydaje z siebie 8 dzwiekow a ja nie pamietam co oznaczalo to 8. Prosze o pomoc - THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Masz pewnie bios Ami - uszkodzona grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 W Manualu do płyty powinieneś mieć, poza tym u różnych prod. biosów dźwięki się mogą różnić. Napisz jakie mobo, jak nie masz manuala to na stronie producenta powinien być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 to jest pewnie na chipie awarda bo jest 8 dzwiekow a award ma 9 bo jest jeszcze jeden popularny producent ale ta plytka ma chyba ze 3 dzwieki wiec ni cholery 8 nie wydobedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Cytat to jest pewnie na chipie awarda bo jest 8 dzwiekow a award ma 9 bo jest jeszcze jeden popularny producent ale ta plytka ma chyba ze 3 dzwieki wiec ni cholery 8 nie wydobedzie Czytałeś swój post? Piszesz, że słyszysz 8 dźwięków a potem jakieś bzdury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 rzeczywiscie moze malo zrozumiale...chodzi mi o to ze to musi byc cos na awardzie bo award ma a puli 9 dzwiekow na rozne okazje wiec 8 tez moze wydobyc bo to miesci sie w 9 (chodzi tu o powtorzenia tego samego dzwieku) a jest jeszcze inny producent (nazwy nie pamietam) ktory ma w puli jakos 4 dzwieki wiec napewno 8 z siebie nie wydobedzie. Mam nadzieje ze teraz jest w miare mozliwosci jasno i klarownie...jak nie to juz nie wiem jak napisac to co mam na mysli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A Ami NA PEWNO ma 8 które słyszałeś. Dlaczego upierasz się przy Awardzie? Nadal nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...