Skocz do zawartości
Snake16

Gigabyte 7NNXP - PROBLEM ! HELP !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Mam spory problem .

Niedawno zakupilem plyte glowna -Gigabyte 7NNXP - , wszystko podlaczylem i teraz kiedy chce odpalic komputer po kilku sekundach , kiedy na ekranie jeszcze nic sie nie pojawi , zostaje odciete zasilanie doslownie na ulamek sekundy,po czym znow sie zalacza , lecz komp niestety sie nie uruchamia , tylko sobie "pracuje" .

Z gory TNX za wszelka pomoc .

Pozdrawiam

Snake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam .

Mam spory problem .

Niedawno zakupilem plyte glowna -Gigabyte 7NNXP - , wszystko podlaczylem i teraz kiedy chce odpalic komputer po kilku sekundach , kiedy na ekranie jeszcze nic sie nie pojawi , zostaje odciete zasilanie doslownie na ulamek sekundy,po czym znow sie zalacza , lecz komp niestety sie nie uruchamia , tylko sobie "pracuje" .

Z gory TNX za wszelka pomoc .

Pozdrawiam

Snake

Mam tą samą płytę i robi mi to samo tyle ,że odpala system bez problemu i nie ma żadnych komunikatów o błędach i wszystko chodzi oki.Sam nie wiem co to jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam ta plytke i bez zadnych problemow

ale.. chodzilem po roznych forach,na nforcershq.com jest watek o gigabyte na nforce2 i tan by obstawiali ze mozliwe ze to zasilacz, bo qtec ma starsznie cienka szyne 12v - a na tych plytach ta szyna jest najbardziej obciazona, i nawet jak jest 550w to nie znaczy ze pociagnie..

zobacz z samym jednym hdd, no i taka podstawa kabel zasilacy ten maly od p4 podpiales?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam ta plytke i bez zadnych problemow

ale.. chodzilem po roznych forach,na nforcershq.com jest watek o gigabyte na nforce2 i tan by obstawiali ze mozliwe ze to zasilacz, bo qtec ma starsznie cienka szyne 12v - a na tych plytach ta szyna jest najbardziej obciazona, i nawet jak jest 550w to nie znaczy ze pociagnie..

zobacz z samym jednym hdd, no i taka podstawa kabel zasilacy ten maly od p4 podpiales?

Może Ty mi cos poradzisz,Mam tą sama płyte co Ty a zasiłke: Modecom CWT-550ADP (PFC).Jak odpalam kompa to jest własnie takie załączenie sekundowe wyłączenie i dobry start.Zadnych błędów nic.Wszystko stabilnie pracuje.Nadmienie ,że wqszystko nowiutkie, odpiąłem wszystko zostawiłem tylko zasilanie płyty i cału czas tak samo.Może on ma taki rozruch? Sam nie wiem już :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...