Snake16 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Witam . Mam spory problem . Niedawno zakupilem plyte glowna -Gigabyte 7NNXP - , wszystko podlaczylem i teraz kiedy chce odpalic komputer po kilku sekundach , kiedy na ekranie jeszcze nic sie nie pojawi , zostaje odciete zasilanie doslownie na ulamek sekundy,po czym znow sie zalacza , lecz komp niestety sie nie uruchamia , tylko sobie "pracuje" . Z gory TNX za wszelka pomoc . Pozdrawiam Snake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Też tak miałem i AGP było zwalone wymieniłem płytę i było oki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttryb Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Witam . Mam spory problem . Niedawno zakupilem plyte glowna -Gigabyte 7NNXP - , wszystko podlaczylem i teraz kiedy chce odpalic komputer po kilku sekundach , kiedy na ekranie jeszcze nic sie nie pojawi , zostaje odciete zasilanie doslownie na ulamek sekundy,po czym znow sie zalacza , lecz komp niestety sie nie uruchamia , tylko sobie "pracuje" . Z gory TNX za wszelka pomoc . Pozdrawiam Snake Mam tą samą płytę i robi mi to samo tyle ,że odpala system bez problemu i nie ma żadnych komunikatów o błędach i wszystko chodzi oki.Sam nie wiem co to jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mam ta plytke i bez zadnych problemow ale.. chodzilem po roznych forach,na nforcershq.com jest watek o gigabyte na nforce2 i tan by obstawiali ze mozliwe ze to zasilacz, bo qtec ma starsznie cienka szyne 12v - a na tych plytach ta szyna jest najbardziej obciazona, i nawet jak jest 550w to nie znaczy ze pociagnie.. zobacz z samym jednym hdd, no i taka podstawa kabel zasilacy ten maly od p4 podpiales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttryb Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mam ta plytke i bez zadnych problemow ale.. chodzilem po roznych forach,na nforcershq.com jest watek o gigabyte na nforce2 i tan by obstawiali ze mozliwe ze to zasilacz, bo qtec ma starsznie cienka szyne 12v - a na tych plytach ta szyna jest najbardziej obciazona, i nawet jak jest 550w to nie znaczy ze pociagnie.. zobacz z samym jednym hdd, no i taka podstawa kabel zasilacy ten maly od p4 podpiales? Może Ty mi cos poradzisz,Mam tą sama płyte co Ty a zasiłke: Modecom CWT-550ADP (PFC).Jak odpalam kompa to jest własnie takie załączenie sekundowe wyłączenie i dobry start.Zadnych błędów nic.Wszystko stabilnie pracuje.Nadmienie ,że wqszystko nowiutkie, odpiąłem wszystko zostawiłem tylko zasilanie płyty i cału czas tak samo.Może on ma taki rozruch? Sam nie wiem już :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...