MatI Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Mam problem. Zainstalowałem niedawno Windowsa XP. Poprzednio miałem ME. Podczas korzystania z kazyy czest komputer samodzielnie sie restrtuje!!! Gdy korzystam np. z gadu gadu, odbieram pocztę czy ogladam strony www nic sie nie dzieje i wszystko jest OKI!!! Zaznaczę również że wcześniej z pół roku temu miałem zainstalowanego XP i wszystko było OK!!! Pomóżcie mi nie wiem co jest grane!!! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Przeinstaluj kazee np na kazaa lite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 może nie zainstalowałeś tego patch do XP i SDI :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 właśnie znalazłem taki mały link moze Ci pomoże http://www.proline.com.pl/proline.php?proi...windows_2000_xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Oryginalny win xp z cd ma faktycznie problemy z SDI . Na www.infojama.pl był tekst o tym. Microsoft wydał do tego specjalną łatkę. Zainstaluj ją i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 XP jest niedopracowany, wes go zmien na 2000 mam sp2 i wsztko smiga jak dzika swinia na deszczu, nic sie niepsuje stabilny jak skala, mialem Xp i roznica ogromna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 XP jest niedopracowany, wes go zmien na 2000 mam sp2 i wsztko smiga jak dzika swinia na deszczu, nic sie niepsuje stabilny jak skala, mialem Xp i roznica ogromna hehe, swieta RACJA, ale niektorzy potrzebuja wodotryskow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...