kuicets Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mam taki naped jak w tytule i kieruje pytanie do znajacych sie na rzeczy. Słyszałem, ze moge wgrac firmware od ND 2510A, i wtedy bede mogl nagrywac Dyski DL. Gdzie znalezc taki firmware, jak go wgrac i czy da sie zdjac blokade regionalna bez programikow schowanych na pasku (czyli na stale). Podobnie mam czytnik DVD LITE-ON XJ-HD166S i rowniez chcialbym zdjac blokade regionalna na stale - jak? Prosze o fachowa i rozbudowana odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 proponuje zajrzec na www.nec.com a potem support/kraj/firmware. koniecznie napisz czy ci sie to udalo i czy nie ma zadnych klopotoow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 tu masz dobre forum do tego http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 a ja mam pytanie tez odnoscie taj nagrywareczki tak przy okazji otoz mam ja w domu i zauwazylem ze gdy naped sie uruchamia sa takie 3 trzaski ciche o ile tak to mozna nazwac to samo jest gdy otworze i zakne tacke czy to jest normalne bo jak narazie mam ja dla testow i zawczasu wole sie upewnic ze wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...