Ram1rez Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mam pytanko do grona zwolenników Solteka czy płytka odpali sie na DDR 256MB PC-400 TwinMos CL 2.5 :?: Słyszałem że te kostki sprawiają problemy pod nForce 2 :? Potrzebuje szybkiej i 100% odpowiedzi bo mój starszy chce kupić pamiątki do kompa i zaproponowałem mu wymiane (hehe nie tak za friko trza dosupłać te 30zł różnicy :wink: ) A te moje no-namey brzydko wyglądają i wstydze sie ich :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ja miałem przez jakiś czas te twinmosy i żadnego problemu nie stwierdziłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Miałem wcześniej Solteka75FRN2-L i Twin Mosy(M.tec). Żadnego problemu nie było! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Wielkie dzięki czyli bez niepokojów kupuje jutro TwinMosika :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Krawężnik Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Również mam TwinMosy 512 DDR PC400 i nie dzieje się nic złego... tylko chyba te kości mam jakieś walnięte, bo nie mogę ustawić na Agressive, Turbo, albo zmienić na CL2 :/ Po prostu ustawienia w Biosie na Optimal. Nawet, jak ustawię FSB 100, to tez tak samo - po prostu nic zmienić nie mogę, bo mi się nie włacza tak, jak chcę (tzn. CL2 np.) Ale pewnie kupiłem jakies lipne te kości i dlatego. P.S. Nie ma problemu w każdym razie z tymi pamięciami w przypadku, gdy chcemy zwiększyć VCore - na 2,8 ze standardowego 2,5 idzie spokojnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Hehe a ja mam TwinMoska i chodzi siuper 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...