R@F@L Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No więc podczas testu w 3D Mark 2001 komp mi sie albo resetuje albo wywala do pulpitu. Zasiłka jest towa to chyba to nie ma nic wspólnego RAM-y testowałem przez godzine memtest i nic nie wykazało. Macie jakieś sugestie ?? Jutro wyczyszcze wszyskie styki na pamieci i grafice oraz popróbuje podociskac molex-y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ja sie nie znam ale moze masz za ostre timingi, ktore sie laduja dopiero w windzie? ja tak mialem jak sie bawilem cheepomemem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Słynne restarty? Pamięć.. btw. godzine w memtescie to nic:) Ja miałem takie resety jak zasilka nie wyrabiała i napięcia spadały na CPU. Może tak jest i w tym wypadku, jednak jeżeli nie sprawdzisz po kolei każdego komponentu to nie dojdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 mi pomoglo na takie wywalanie do pulpitu obnizenie CL2 do CL2.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...