SpiderMAN Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 na BIP - Black Ice Pro, taki kijowy slabo szczelny, lepszy zrobie, jak bede malowal bude, i.t.p. az wstyd pokazywac :), ale dziala! :D Jak "chwyt marketingowy" - Ani Mru Mru :D Dobra do tematu wroc :) ;) Czy to mozliwe, ze wyzej wymieniony Shroud dal mi spadek temperatury na CPU w Full load z 44C do 42C, przy takich samych wszystkich pozostalych ustawieniach, w stosunku do konfigu z i bez Shrouda?? Konkretnie chodzi mi o to czy zastosowanie Shrouda moze miec przy tej chlodniczce zbawienny wplyw na wydajnosc? :) ooo sorx nie ten dzial... Moderzy przeniescie plizz na Wodne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Bez shrouda powietrze z wiatraków w dużej mierze odbija się od chłodnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Bez shrouda powietrze z wiatraków w dużej mierze odbija się od chłodnicy.No tak, ale BIP - Black Ice Pro ma niby zintegrowanego schrouda, ale rozsadek mowi mi, ze jest on za niski, wobec tego wykonalem narazie taki prowizoryczny. Powiedz mi, czy da mi cos wyczyszczenie mej chlodniczki z lakieru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Powiedz mi, czy da mi cos wyczyszczenie mej chlodniczki z lakieru? IMO stracisz dużo na wyglądzie, a na wydajności zyskasz minimalnie. ps. Gratuluję realitynet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Powiedz mi, czy da mi cos wyczyszczenie mej chlodniczki z lakieru? IMO stracisz dużo na wyglądzie, a na wydajności zyskasz minimalnie. ps. Gratuluję realitynet EE tam strace na wygladzie :D, mam sposoby swoje zeby wygladaloa jak zlota :D, jesti miedziano mosiezna, wiec po wyczyszczeniu bedzie ladniutka, pozatym bude bede malowal na czarno, wiec bedzie pasowala kolorystycznie :D thnx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Bez shrouda powietrze z wiatraków w dużej mierze odbija się od chłodnicy.No tak, ale BIP - Black Ice Pro ma niby zintegrowanego schrouda, ale rozsadek mowi mi, ze jest on za niski, wobec tego wykonalem narazie taki prowizoryczny. Powiedz mi, czy da mi cos wyczyszczenie mej chlodniczki z lakieru? Schroud jest tylko po bokach i przez to chłodnica traci dużo na wydajności, bo na środku wiatraka nie przepływa przez nią powietrze. Wiatraki powinny być oddalone od chłodnicy IMO 3/4cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...