Skocz do zawartości
MatI

Którego GeForca chciałbyś mieć ??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was wszystkich!!! Pytanie jest proste ... Którą generacją GeForca chciałbyś mieć? Chodzi tu o podanie dokładnego modelu!!! Wybór jest wielki są już 4 generacje ... ;)

Moj GeForce to:

GeForce 4 MX 440

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm ktorego geforca bym chcial pytasz........

hmmm... masz bardzo ciężki wybór :D heh

może zaniedługo wyjdzie coś lepszego o tego gf4ti4600 ? :twisted:

a ja marzyłem o gf4ti4200 gainwarda i moje marzenia się spełniły ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym mieć GeForce'a co się nazywa ATi Radeon 9700...

hehe racja...

żadnego gforca - kiedys miałem kyro i po przesiadce nie wiedze w grach połowy rzeczy... jakis dziadowski obraz mają te gf.

tak wiec ati lub matrox....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmmmm..............

moze GF6 8600 Titanium Ultra Super, to ta z coolerem azotowym na RAM i GPU w standardzie.

Buahaha ale gafa, ale sie skompromitowales :DDD

GF6 8600 Ti Ultra Super ma chlodzenie suchym lodem, dopeiro wersja 8900 Ti Ultra Platinium Super Gold 3400/Pi (to zegar GPU) ma chlodzenie azotem w standardzie. Ocyzwiscie do 8600 mozna zamowic osobno, ale kosztuje to 10% wiecej wtedy (czyli o 1800zl)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmmmm..............

moze GF6 8600 Titanium Ultra Super, to ta z coolerem azotowym na RAM i GPU w standardzie.

Buahaha ale gafa, ale sie skompromitowales :DDD

GF6 8600 Ti Ultra Super ma chlodzenie suchym lodem, dopeiro wersja 8900 Ti Ultra Platinium Super Gold 3400/Pi (to zegar GPU) ma chlodzenie azotem w standardzie. Ocyzwiscie do 8600 mozna zamowic osobno, ale kosztuje to 10% wiecej wtedy (czyli o 1800zl)

Szymoon mylisz sie,

Odkad Prolink wykupil Gainwarda i Winfasta, to pakuja w swoje karty azot juz od 8600.

Tylko Mint zaczyna azot od Platinum (8900)

Zreszta nie wiem czy nie warto poczekac na GF6 9100 Titanium Ultra Diamond Super Krio Power od ECSa ???

To maja byc ponoc najstabilniejsze i najpodkrecalniejsze karty z dotychczasowych GFow.

Tylko to AGP x 48 troszke mnie smuci, musialbym robic moda na V (po co az 74V/26A na grafe ? 8O )

Ale ten blok platynowo-irydowy wymiata !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O to som jusz takie dobre nowe karty 8O nie wiedzialem ja mam ATI 0,5 mb i ona mi starcza do grania w Wolfa 3d troche przeskakuje ;] ale to nic bde musial isc do sklepu i ukrasc jednom kosc 0,5 mb :D qrde muj 386 cos szwankuje na widowsie XP :( qrde musze se kupic wiecej ramu tak ze 8 simm :D i bedzie cooll :D ehhes

a ch muj cd-romek siadnol :) qrde a taki fajny byl 1X :(

buahbuahbuahbuabhuabhaubh

ja kcial bym ..........................hmmmmmm............................... miec KONCERNy: BP, ORLEN, P.LOCK, Nvidia,ati, matrox, i tom fiurme co zrobila WILDCAT'a tego no P10 :D hihih

i bede frytkim na tweku robil znizki na rivy :D M9900 witch Nfitive Fx i te bajery :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O  to som jusz takie dobre nowe karty  8O  nie wiedzialem ja mam ATI 0,5 mb i ona mi starcza do grania w Wolfa 3d troche przeskakuje ;] ale to nic bde musial isc do sklepu i ukrasc jednom kosc 0,5 mb :D qrde muj 386 cos szwankuje na widowsie XP :( qrde musze se kupic wiecej ramu tak ze 8 simm :D i bedzie cooll :D ehhes

a ch muj cd-romek siadnol :) qrde a taki fajny byl 1X :( 

buahbuahbuahbuabhuabhaubh 

ja kcial bym ..........................hmmmmmm............................... miec KONCERNy: BP, ORLEN, P.LOCK, Nvidia,ati, matrox, i tom fiurme co zrobila WILDCAT'a tego no P10 :D hihih 

i bede frytkim na tweku robil znizki na rivy :D M9900 witch Nfitive Fx i te bajery :D

RUMUN jak ci skacze w Wolfie 3D , to moze zassaj Punisher in Castle of Wolfenstein z pathem w wersji czeskiej.

Ale i tak chyba nie minie cie wymiana na minimum, GF5 FX z 512 RAM KDR

widzialem tanie na Allegro chyba tylko 5499 zl chodza, jak bedziesz miec zufahl, to moze i z TV Outem i MinipixlShaderem trafi ci sie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam was wszystkich!!! Pytanie jest proste ... Którą generacją GeForca chciałbyś mieć? Chodzi tu o podanie dokładnego modelu!!! Wybór jest wielki są już 4 generacje ... ;)

Moj GeForce to:

GeForce 4 MX 440

Hmm jakiego Geforca... To chyba logiczne, że GF4 4600, a nie GF2 MX 200.

To pytanie jest raczej bez sensu, równie dobrze możesz pytać jakiego Pentium 4 chciałbym mieć, albo ile Ramu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee nie wybiegacie w przyszlosc ......... ja chcialbym grafe ktora po sciagnieciu odpowiedniego softu UPGRADE`owala sie automatycznie ......... odpowiedni upgrade i z taktowania 300/600 pamiatki i gpu sie transformuja na 1345/2349 mmmmmmmmmmmm................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi