Biedron Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Wlasnie padl mi DVD rom i musze kupic nowy ale pomyslalem ze jak juz kupowac to combo. I teraz pytanie : warto kupowac Combo a jak tak to jakiej firmy i jaki model ? Zastanawialem sie nad LG bo mam wielki sentyment do tej firmy. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jeżeli combo to tylko LITE-ON SOHC - 5232K odpuść sobie LG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ja mam dvd lg polecam ciho tacka chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Ja też nie radziłbym LG. Urządzenia tej firmy bardzo lubią nie odczytywać niektórych płyt. Wiem to z doświadczenia. Wiele płyt, które nie działają w DVD LG śmigają normalnie w nagrywarze TEAC'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 pamiętajcie że LG umie robić tylko nagrywarki, reszta to chłam 8) więc stanowczo nie LG, może być ten lite on, a może asus? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrodgar Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 jezeli chodzi o napedy optyczne lg to nagrywarki robia ok (mialem juz 2 i zero problemow). do niedawna myslalem ze inne napedy tej firmy to chlam az sprawilem sobie do przetestowania LG GDR-8162B i musze powiedziec ze jestem zaskoczony na plus. naped chodzi bardzo cichutko podczas odtwarzania DVD prawie wogole go nie slychac. troche gorzej jest juz z odczytem CD ale jest on na poziomie akceptowalnym. odczyt plyt tez na przyzwoitym poziomie bardzo porysowana plyte odpala bez problemu. polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes-gerard Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Polecam dvd LG chodzi bez zarzutu i wypalarka takze. A flatrony LG to tez chłam????? nie sądze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 A flatrony LG to tez chłam????? nie sądze!Też chłam, ale tylko te tansze słabsze modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 toshiba lub pioneer :] innej możliwości nie ma ;] hehe, ja mam to pierwsze i jestem zadowolony :] mam też nagrywarkę lg i też jestem z niej zadowolony, chociaż jak ja kupowałem miałem lekkie opory :]]] a co do monitorów lg, hymm... przemilcze to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Moim zdaniem Lg jest dobre sam mam combo LG i ma doskonałą korekcję błędów. Czyta płytki których moi koledzy na liteonach niemogą odczytać. Dvd jako samo dvd posiada mój braqt cioteczny (7 lat) i niestety niecyzta wszytskich płytek dvd. Chodzi mi o taką bajke (pirat) niechce przeczytać wogule nic niewykrywa a u mnie bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Lg jest okej ja mam 2 nagrywarki 32 i 16 piknie smigaja obie naraz wypalaja i jest okej zero bledow . Polecam. LITE OFF :] sa kiepe na wszystkie ktore wlozylem w cudze kompy tylko moze ze 2 sie trzymaja .Nie mam wogule zaufania do tej firmy .A wiecie ze LG robi duzo rzeczy dla wojska oczywiscie dla skosnych . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Nie bierz LG-ka !!!! Miesiąc temu mi DVD tej firmy padło. Dwa tygodnie po gwarancji !!!! Nie wiem co tam jest, nie miałem na razie czasu do niego zajrzeć, ale to niezbyt dobrze świadczy o tej firmie. Mam jeszcze CD-RW LG, chodzi ładnie już prawie dwa lata, ale i tak LG już nie kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Powiem tak. Są osoby które kupiły pewien sprzęt i są zadowolone. Lecz są też takie które nabyły drogą kupna sprzęt danej firmy i są niezadowolone. Tak już będzie i nikt tego nie zmieni. Od 5 lat ma cd x52 od LG, zmieniłem mu firmware i dalej nieżle śmiga. Nie mam powodów żeby na niego nażekać. Tak samo od 5 lat także mam monitor 17" LG Studioworks 775N i też nie mam mu nic do zarzucenia - spełnia swoją rolę. Natomiast co do COMBO, które poleca Piekło. Kupiłem je dwa tygodnie temu na giełdzie i też jestem bardzo zadowolony. Nagrywa jak burza i w dodatku cicho, DVD śmiga że aż miło. Jak na dwa tygodnie użytkowania jest super. Generalnie wybór i decyzja należy do ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Pioneer 120S polecam bez dwoch zdan 8) mam od okolo pol roku i zadnych problemow (moze troche przydlugawy czas dostepu/reakcji po wlozeniu plytki, ale to akurat nie jest dla mnie problem) ...i ma taka sexowna dziurke... :wink: 8) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 pamiętajcie że LG umie robić tylko nagrywarki, reszta to chłam 8) więc stanowczo nie LG, może być ten lite on, a może asus? :?: jakos bez problemowo mi dzial i liteon to jest dopiero chlam halasuje jak stado wrobli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgadzam sie z przedmowca :lol: LITE OFF hi hi :lol: jakos mi nie lezy przykre doswiadczenia moze jest szybszy o te kilka sekund od LG jesli jest to dla kogos atut to okej .Ja wole troszeczke wolniej ale ciszej i bez kaszany . Mowie tak bo poprostu nie spotkalem sie jeszcze z padaka ze strony LG natomiast LITE ON juz nie raz mnie zawiodl . Ale na ten temat mozna dyskutowac do woli . Ja zycze Ci zebys trafil na dobry egzemplarz niezalerznie co tam kupisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 mam dvd lg od 5 lat... i jak dotad wyplula mi 2 plytki ktore wsadzilem drugi raz i juz je czytala... wiec ja nie wiem co chcecie od lg.. wiec polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 dobra inaczej.z napędów optycznych LG umie robić tylko nagrywarki 8) cdromy to badziewie, o czym każdy na tym forum chyba wie. dvd są takie nijakie. może być? :) a co do monitorów to raczej badziewiem nie są[sam mam LG i jestem zadowolony] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dune2 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 czytam te rady i przyznam niezly balagan robicie :D tez chce kupic nowe DVD i widze analizy akurat dosyc kiepskich firm czyli LG i lite on. Moze przeanalizujmy pioniera i toshibe itp. ? ktore sa cichsze i nie maja klopotu z odczytywaniem plytek bo to najwazniejsze a nie czas dostepu bo to sa drobne nieistotne roznice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ja mam asusa i mogę powiedzieć że jest ciche nawet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 czytam te rady i przyznam niezly balagan robicie :D tez chce kupic nowe DVD i widze analizy akurat dosyc kiepskich firm czyli LG i lite on. Moze przeanalizujmy pioniera i toshibe itp. ? ktore sa cichsze i nie maja klopotu z odczytywaniem plytek bo to najwazniejsze a nie czas dostepu bo to sa drobne nieistotne roznice. kiepskich firm hehe tak w ogole lg z czego co ja wiem nie produkuje dvd tylko zamawia je u firmy hitachi :) z czego co ja wiem nie ma on problemow zczytaniem plyt dvd a tochiba nie czyta dual layer i co tu jest badziewiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dune2 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 boniek Lg to firma badziewie bo raz sie trafi dobry model a raz beznadziejny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 boniek Lg to firma badziewie bo raz sie trafi dobry model a raz beznadziejnyto samo mozna powiedziec o kazdym napedzie ceny wszystkich sa porownywalne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 co jak co , ale cdromy to LG robi badziewne 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dune2 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 chyba postawie na DVD Pioneer 121 x16 / x40 szuflada :) podobno cichy bo obecnie mam toshibe i jest cholernie glosna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 pionek/toshiba z malym wskazaniem na toshibe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Toshiba lub Pioneer, chyba, ze ktoś lubi częste wizyty w serwisie to moze być LG :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Toshiba lub Pioneer, chyba, ze ktoś lubi częste wizyty w serwisie to moze być LG :lol:kupilem lg ma juz miecha narazie ani razu w serwisie nie bylem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mam pol roku DVD LG ,nagryware rowniez LG i jak narazie zero problemow. :) Co do CD-ROM'ow LG nie polecam nikomu ,jeden wielkiCHLAM :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Polecam Sony :) Mam od pół roku i wypaliłem około 700płytek juz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...