frstjob Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 a tak powaznie: mozna by sprawdzic przy jakim obciazeniu urwie sie socket procesora; przy dzisiejszych coolerach to przydatne info; You read in my mind :D :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Kurde przechodzac/bywajac w DS3 czesto widzialem spadajace butelki i inne nieduze przedmioty :) ale zeby ktos sprzetem komputerowym rzucal to nie widzialem dobrze ze akurat nie przechodzilem kolo akademika ale nastepnym razem i tak bede uwazal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 heh lubie takie tematy :), jakos 1,5 roku temu pokazalem tu filmik CdromVsBeton :) Niedawno kolege z grupy wyrzucili z akademika bo na imprezie wywalil za okno z 6 pietra telewizor, ale nie zostalo to uwiecznione chodzby na fotkach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hehe .. Lisek jakbys chcial to mozesz dac moja recke na glowna :P jako artykuł .. pogratulowac mi bedziecie mogli na zjeździe ;P bo prawdopodobnie bede .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Chaos ;] ja tam się Ciebie będę bał bo zrobisz jeszcze MeHow vs. Asfalt (Beton nie mogłem napisać, bo by jeszcze pewien użytkownik się do mnie doczepił na zlocie :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Chaos ;] ja tam się Ciebie będę bał bo zrobisz jeszcze MeHow vs. Asfalt (Beton nie mogłem napisać, bo by jeszcze pewien użytkownik się do mnie doczepił na zlocie :> ) jakby sie uprzec to za asfalta tez ktos moglby sie czepiac :D :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Chaos ;] ja tam się Ciebie będę bał bo zrobisz jeszcze MeHow vs. Asfalt (Beton nie mogłem napisać, bo by jeszcze pewien użytkownik się do mnie doczepił na zlocie :> )a co tak groźnie wygladam? czy taki malutki z ciebie ziomek? :P ja spokojna bestia jestem .. ;] nie pije (za duzo) nie cpam 0 agresji ;] a te klawiature to rozwalalem specjalnie dla was ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hmm ja mam stara obudowe i mieszkam w 10pietrowym bloku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Chaos ;] ja tam się Ciebie będę bał bo zrobisz jeszcze MeHow vs. Asfalt (Beton nie mogłem napisać, bo by jeszcze pewien użytkownik się do mnie doczepił na zlocie :> )a co tak groźnie wygladam? czy taki malutki z ciebie ziomek? :P ja spokojna bestia jestem .. ;] nie pije (za duzo) nie cpam 0 agresji ;] a te klawiature to rozwalalem specjalnie dla was ;] no niby jestes spokojny ale: "Uwaga!! Jestem wredny!! Czasem nawet gryze ..." :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 gryze tylko na tweaku .. :) Vip mi kiedys powiedzial ze jestem tak samo ciety na tweaku jak ona dla burakow :D to ja mu na to odpowiedzilaem tym zdaniem które mam w podpisie :) na zlocie mam nadziej nie bedzie zadnych burakow z forum ;] sama elita ;p (na jak nie przyjade to nie bedzie elity) pomysle o bananch dla Adminow i moderów ;] a Mehow'ka przecie nie bede klepac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ej no co ty mi tu Chaos kurde za teksty wsuwasz ;] ;] ;] nie bedziesz klepac ? :> :> :> To chociaz konsai moie sutki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 [...]To chociaz konsai moie sutki ;]Boże .... z kim ja robie :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Procesor wytrzymuje 80kg obciazenia spoko ;] Chcecie art pt. procesor vs palnik OXY-Acetylen :evil: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 jasne :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Procesor wytrzymuje 80kg obciazenia spoko ;] Chcecie art pt. procesor vs palnik OXY-Acetylen :evil: ? dawaj!! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 też obejże chęttnie procek vs palnik zeby nie bylo ze tylko ja jestem poYEAHbunny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Kiedys zdazylo mi sie rzucic stacja 5'25 z okna :D.Dobrze ze nikt nie widzial inaczej mialbym problemy z policja.Roztrzaskala sie na kilka kawalkow.Wysokosc = 10 pietro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 stacja 5'25 mogla by sluzyc jako cegła a dyskietka 5'25 jak byc tak wyzucił z 10 to mogła by komus łeb uciąć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 stacja 5'25 mogla by sluzyc jako cegła a dyskietka 5'25 jak byc tak wyzucił z 10 to mogła by komus łeb uciąć ;] Daj spokoj.To bylby hardcore.Cos ala Statek Widmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Aktualnie pisze ze Szweckiej biblioteki i z checia rozwalilbym ta klawiature . jest okropna :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Aktualnie pisze ze Szweckiej biblioteki i z checia rozwalilbym ta klawiature . jest okropna :evil:kup szwedzką pompke :lol: :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Aktualnie pisze ze Szweckiej biblioteki i z checia rozwalilbym ta klawiature . jest okropna :evil:kup szwedzką pompke :lol: :D :wink:Kup kup ta pompke moze cos ci sie wydluzy. A co do tematu to mam telewizor stary jakis rubinopodobny.Jezeli ktos jest z wrocka i zainteresowany destrukcja tego TV w sensie zrzucenie skads to prosze o kontakt.Najlepiej jeszcze zeby mial kamere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Aktualnie pisze ze Szweckiej biblioteki i z checia rozwalilbym ta klawiature . jest okropna :evil:kup szwedzką pompke :lol: :D :wink:Kup kup ta pompke moze cos ci sie wydluzy. A co do tematu to mam telewizor stary jakis rubinopodobny.Jezeli ktos jest z wrocka i zainteresowany destrukcja tego TV w sensie zrzucenie skads to prosze o kontakt.Najlepiej jeszcze zeby mial kamere. Lepsza rada na ten mega TV TERAZ tak : MADE BY CCCP : RUBINOACHTUNG RULEZ ! Kupujesz AHTUNGA . Kładziesz TV kinolem do ziemi . Po zdjeciu obudowy delikatnie ukruszasz szyjke kinola.(OCZY !!!) Nastepnie ja usuwasz i pakujesz do wnetrza Achtunga i podpalasz Efekt ? Z telewizora prawie nic nie zostało . Ale lepiej sie nie wzorujcie miałem lepsze pomysły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...