marekzi Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Witam Graczy. Krótkie pytanie - czy ukazała się druga część albo dodatek do "Desert Storm"? Z góry dzięki za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 pół roku temu... http://www.gamershell.com/search?q=desert+....x=0&search.y=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzi Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Czy ktoś wie jakie nazwy przypisac klawiszom strzałek w pliku INI w folderze gry żeby zmienić sterowanie z liter W, S, A , D na strzałki. Niestety w ustawieniach gry a jest to gra Conflikt Desert Storm II nie da rady tego zrobić . A mi to utrudnia sterowanie Prosto - ma być strzałka w góre a nie klawisz W Tył - ma być strzałka w dół a nie S W lewo - ma być strzałka w lewo a nie A W prawo -ma być strzałka w prawo a nie D Wpisy w folderze gry wyglądają następująco , tylko jak je zmienić na strzałki , prosze o pomoc, dzięki :) FORWARD,0=KEY_W BACKWARD,0=KEY_S INVENTORY_MODE_LEFT,0=KEY_A INVENTORY_MODE_RIGHT,0=KEY_D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 FORWARD,0=KEY_UP BACKWARD,0=KEY_DOWN INVENTORY_MODE_LEFT,0=KEY_LEFT INVENTORY_MODE_RIGHT,0=KEY_RIGHT Spróbuj może tak. Często w grach właśnie tak jest :wink: Chociaż i tak wątpie żeby zadziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 zbinduj cokolwiek innego na strzalki i poszukaj jak sie bedzie nazywac :D a potem zmien to na chodzenie .. a co w opcjach gry nie mozna? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Musisz nauczyc sie grac na wsad :mrgreen: . No ale tak naprawde, to pocwicz pare dni i sie przyzwyczaisz, a same korzysci z tego bedziesz mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 nie każdy jest praworęczny, Jin* :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Super gierka, nie mozna zmienic configa... pfff Naucz sie grac na wsad, masz caly binding pod reka , wszystko w zasiegu dloni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 nie każdy jest praworęczny, Jin* :mrgreen:Ja jestem leworęczny, ale myszora obsługuje prawą a klawe lewą. A w UT2004 na lanparty z 14 chopa nikt mi nie podskoczył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Tez wole grac na strzalkach,strzalki to podstawa.To juz druga gra, w ktorej nie mozna zmienic guzikow z W S A D na strzalki,pierwsze byly wormsy 3d - zenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 tez kiedys gralem na strzalkach... ale jescze za czasów gdy w fpp sie nie uzywalo myszki :lol: IMHO bezsensu jest gra w FPP na strzalkach - nie wygodnie i ma sie starsznie malo klawiszy pod reka, nawet jak bym byl leworeczny to bym bindowal gdzieindziej (np. na ikjl, bedzi na numerycznej) Wiec rada z mojej stony - zamiast bawic sie w przestawianie, polubic wasd - znacznie ulatwi gre w przyszlosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek72 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ja tam ze strzalek nie zejde nigdy,bo wg mnei one sa stworzone do gier.Podstawowe sterowanie w grach FPP powinno wygladac tak: strzalki i strafowanie,prawy ctrl - nachylanie sie,lmb-strzal,mmb-seccondarny strzal,rmb-skok,rshift bieg,kulka na myszce - zmiana broni.Taki kiedys bylo,potem w jakiejs grze to sie zmienilo na w s a d i teraz w wiekszosci gier fpp w s a d to standardowe guziki - bezsens jak nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 To nie bezsens. Poprostu dookoła "wsad" jest więcej klawiszy i są bliżej. O ile w strzelanki typu Quake da się spokojnie pograć na konfiguracji którą podałeś o tyle np. w Ghost Recon jest już gożej bo potrzebujesz np klawiszy wychylania się, zmiany pozycji, użycia przedmiotu i wielu innych które od strzałek byłyby już za daleko. Posłuchaj rad powyżej i przestaw się na wsad a wtedy przyznasz nam racje. Pozdrawiam i miłego treningu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Prawde powiedziawszy to ja tez wole strzalki,a jesli chodzi o wychylanie sie to nie mam z tym problemow w grach fpp,pozatym praktycznie nie uzywam tych przyciskow tylko wychylam sie strefowaniami.Kazdy lubi inaczej i co innego,ja tam wole strzalki i uzywam podobnej konfiguracji do tej co podal grzybek - pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ja tam nie znam zadnego pro gracza, ktory by sie na strzalkach bawil - po prostu jak masz dalej do klawisza, to wtedy kilka milisekund wiecej na reakcje potrzebujesz = tyci mniejsza szansa na zwyciestwo w rozrachunku koncowym :]. wsad to podstawa :]. chociaz w domowym zaciszu na single albo amatorski multiplayer to ujdzie i na strzalkach, jak sie komus od przedszkolnych nawykow nie chce odzwyczajac :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 strzalki do fpp :o uzywam jedynie do gry w rajdowki i tetris ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 W takim razie zastanawia mnie czy na Q3 gracie na WSAD :P Zreszta kazdemu jest wygodnie inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Gralem na strzalkach baardzo daweno temu i sie na szczescie oduczylem. Po pierwsze niewygodne (czizys tak blisko siebie rece trzymac to katorga ;) po drugie za malo klawiszy w zasiegu. W Q3 uzywam ok 20 klawiszy (8 broni, 4 do movementu, fire, jump, 4 team saye, say, ts, 2 smile, crouch itd) a grajac na strzalkach co chwila musialbym patrzec na klawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 nie każdy jest praworęczny, Jin* :mrgreen: leworeczni graja na IKJL z tego co sie orientuje .. aby zachowac duza ilosc buttonow pod ręką pozatym nie ma to nic do tego w rzeczac hktore uczysz sie od podstaw nie ma znaczenia ktora reka zaczniesz cos robic :arrow: gra na gitarze - uczysz sie bedąc leworecznym na normalnym wiosle nie przekladajac strun i tez sie nauczysz .. tak samo na kompie jakbys sie nauczyl ruszac prawa reka myszka to bys do tej pory uzywal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 nie każdy jest praworęczny, Jin* :mrgreen: leworeczni graja na IKJL z tego co sie orientuje .. aby zachowac duza ilosc buttonow pod ręką pozatym nie ma to nic do tego w rzeczac hktore uczysz sie od podstaw nie ma znaczenia ktora reka zaczniesz cos robic :arrow: gra na gitarze - uczysz sie bedąc leworecznym na normalnym wiosle nie przekladajac strun i tez sie nauczysz .. tak samo na kompie jakbys sie nauczyl ruszac prawa reka myszka to bys do tej pory uzywal nie wiem, ja jestem praworęczny i to był tylko domysł;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...