Skocz do zawartości
ppawlo

A ja chcę tylko outlooka a nie cały office !! - jak to zrobi

Rekomendowane odpowiedzi

ć.

Mam cały pakieto office 2003. Ale chciałbym sobie zrobić instalkę tylko Outlooka. Czy istnieje jakie narzędzie, które wyodrebni mi pliki potrzebne do zainstalowania outlooka a co za tym idzie zmniejszy mi rozmiar instalki z 600MB do 100MB??

Dzięki

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak - zgadza się, ale ja chcę zrobić sobie kilka instlek outlooków na jednej płytce. poza tym, instalująć z pakietu Office w systemie instaluje się jako Office 2003. A ja mam licencje tylko na Outlooka 2003.

Pozdrawiam!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To istnieje w ogóle coś takiego jak licencja na samego Outlooka ?

Nie miałem jeszcze do czynienia z najnowszym Office'm ale o ile pamiętam we wcześniejszych nie było odrębnych licencji na pojedyncze programy, a pakiety, np. w najtańszym word + excel + outlook, a w innym jeszcze publisher i access itp.... Zwały się Small Buisness, Premium itp... czy jakoś podobnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli posiada się produkt Exchange 2003 Server, to można instalować na klientach outlooka 2003.

Ja na płytce potrzebuje tylko outlooki od 98 do 2003. Wiem, że jest możliwośc bo kiedyś był program w Microsofcie, który odrębniał programy od całego pakiety, ale nie wiem jak się teraz nazywa!!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi