ppawlo Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ć. Mam cały pakieto office 2003. Ale chciałbym sobie zrobić instalkę tylko Outlooka. Czy istnieje jakie narzędzie, które wyodrebni mi pliki potrzebne do zainstalowania outlooka a co za tym idzie zmniejszy mi rozmiar instalki z 600MB do 100MB?? Dzięki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Przeciez tam jest normalnie wybór składników. Zaznacz sobie zeby instalował samego outlooka i zainstaluj go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 tak - zgadza się, ale ja chcę zrobić sobie kilka instlek outlooków na jednej płytce. poza tym, instalująć z pakietu Office w systemie instaluje się jako Office 2003. A ja mam licencje tylko na Outlooka 2003. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Instaluje sie jako Office 2003 bo pochpodzi z instalki calego pakietu, nie rozumiem zabardzo oco chodzi z "zgadza się, ale ja chcę zrobić sobie kilka instlek outlooków na jednej płytce" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 To istnieje w ogóle coś takiego jak licencja na samego Outlooka ? Nie miałem jeszcze do czynienia z najnowszym Office'm ale o ile pamiętam we wcześniejszych nie było odrębnych licencji na pojedyncze programy, a pakiety, np. w najtańszym word + excel + outlook, a w innym jeszcze publisher i access itp.... Zwały się Small Buisness, Premium itp... czy jakoś podobnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Jeżeli posiada się produkt Exchange 2003 Server, to można instalować na klientach outlooka 2003. Ja na płytce potrzebuje tylko outlooki od 98 do 2003. Wiem, że jest możliwośc bo kiedyś był program w Microsofcie, który odrębniał programy od całego pakiety, ale nie wiem jak się teraz nazywa!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...