Skocz do zawartości
Gość add_ek

desktop

Rekomendowane odpowiedzi

Przegądałem kiedyś obudowy na Allegro , i...no ,to była miłość od pierwszego itd. :lol: Wyglądała tak

Dołączona grafikaDołączona grafika

Przyznaję ,że miałem mało czasu na zabawę (moja Anitka wyjechała tylko na trzy dni...).Miałem tylko mały zarysik jak to miałoby wyglądać...no i byłem kompletnie "zielony". Jeszcze wtedy nie miałem cyfraka więc...wyglądało to <> tak...

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Wanny nie mogłem domyć ! Góra wysychała pół dnia...i wszystkiego mi brakowało (a to weekend...) :lol: .Jak będę miał urlop , to biorę się za nią bardziej "rozważnie"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak na pierwszy raz calkiem niezle.

kolorystyka ok,

okienko jedno i drugie pokazuja tyle ile trzeba.. zadnych zbednych koszykow nie widac.

teraz uwagi:

- w tej chiwili to monitora na niej juz nie postawisz :)

- troszke balaganu w kablach masz, postaraj sie cos z tym zrobic.

- te szpetne naklejki z przodu i niepomalowany naped cd psuja wyglada calosci (usunac naklejki/pomalowac cd)

- przyczepie sie tez do tego jaskrawo-zielonego wiatraka - nie pasuje do calosci.

ogolnie gratulacje. masz fajan bude Dołączona grafika

aha, no i te fotki jedna pod druga poprosze, bo troszke sie forum rozjechalo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie, schludnie i już nie siemensowskie :D

No tylko problem napędu jak u mnie - cóż ale ja się do takich sprzętów nie przywiązuje na długo to nie pomaluje.

Ja też pierwszego moda zacząłem i mam nadzieje, że nie gorzej od twojego wypadnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi