Gość add_ek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Przegądałem kiedyś obudowy na Allegro , i...no ,to była miłość od pierwszego itd. :lol: Wyglądała tak Przyznaję ,że miałem mało czasu na zabawę (moja Anitka wyjechała tylko na trzy dni...).Miałem tylko mały zarysik jak to miałoby wyglądać...no i byłem kompletnie "zielony". Jeszcze wtedy nie miałem cyfraka więc...wyglądało to <> tak... Wanny nie mogłem domyć ! Góra wysychała pół dnia...i wszystkiego mi brakowało (a to weekend...) :lol: .Jak będę miał urlop , to biorę się za nią bardziej "rozważnie"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 spoko ale brakuje mu oryginalnosc (tego czegos) moze zmoduj jakos front panel ? wygraweruj cos na szybkach mejbi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jak na pierwszy raz calkiem niezle. kolorystyka ok, okienko jedno i drugie pokazuja tyle ile trzeba.. zadnych zbednych koszykow nie widac. teraz uwagi: - w tej chiwili to monitora na niej juz nie postawisz :) - troszke balaganu w kablach masz, postaraj sie cos z tym zrobic. - te szpetne naklejki z przodu i niepomalowany naped cd psuja wyglada calosci (usunac naklejki/pomalowac cd) - przyczepie sie tez do tego jaskrawo-zielonego wiatraka - nie pasuje do calosci. ogolnie gratulacje. masz fajan bude aha, no i te fotki jedna pod druga poprosze, bo troszke sie forum rozjechalo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 No!! bardzo mi sie podoba gratuluje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 interia suxx.... nie widac fotek ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Nielze. Mnie sie juz ta oryginalna wersja rzy... chce, bo w pracy mam to na codzien :D Ladnie, ale przedni panel mogles lepiej zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Niczewo nie wiżu. Jestem niepocieszony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 nieźlee wyszło :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 zacytuje Snapa "wrzyc foty na http://fotogalerie.pl/main" bo od rana ich nie widac... przynajmniej ja nie widze... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ja widze :P powiem tylko tyle ze jest to czarna buda :D :] wiecej niemowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 słuchajcie...macie tu link do tego dziadostwa :lol: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_add_...661088228101719 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighty Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ładnie, schludnie i już nie siemensowskie :D No tylko problem napędu jak u mnie - cóż ale ja się do takich sprzętów nie przywiązuje na długo to nie pomaluje. Ja też pierwszego moda zacząłem i mam nadzieje, że nie gorzej od twojego wypadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...