The_Structor Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Płatny serwer z php i mysql, tak zeby mial 20 mb. Polecicie cos? Zastanawiam sie nad host.sk - place 110 PLN i mam dozywotnio konto.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Standardowo home.pl polecę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Tylko 600 zł + VAT rocznie. :/ wsyztsko super ale cena mnie zabije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr__y Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 może risp.pl? Napewno to nie to samo co home.pl ale chociaż cena do zaakceptowania ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Z opinii ludności cywilnej wynika, że risp.pl ma duże problemy ze stabilnością. Poza tym chyba jest k-line na IRCnet'cie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 www.webserwer.pl porzadny serwer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 a o tym host.sk co myslicie? jest tam jakis haczyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a o tym host.sk co myslicie? jest tam jakis haczyk?Hmm. Mam konto na host.sk i jakoś nic jak dotąd nie zapłaciłem (kiedyś mi przysłali chyba jakiś list po słowacku to go usunąłem). Chyba, że tylko komercyjnym każą płacić. Osobiście używam kei.pl. Świetny kontakt z adminami, nie zauważyłem dużych przerw. Ale jak na 20MB to chyba troche za duże/drogie. Home.pl po ostatniej wpadce to bym nie ufał... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ja za hosting place okolo $5 miesiecznie 500mb, tranfser 10GB -Unlimited POP3 Email addresses -Unlimited Databases (mysql) -Unlimited Sub-Domains -PHP, Perl, etc -Web Based control panel -Shared SSL Access (dedicated SSL is extra) -Blog Packages, Store/Shopping Cart packages, Forums, Chat interfaces, image gallerys, all installed with 1 click, no web knowledge required! wszystkim mozna kierowac przy uzyciu cpanela, dodatkowo szybki kontak z adminami (odpowiadaja w okolo godzine) moj brat dowiedzial sie o tym z forum o samochodach mp3car, i jezeli kogos interesuje to trzeba pm wlasciwa osobe poniewaz ich stronka jest tymczasowo offline http://es-hosting.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 host.sk jest płatny, ale JEDNORAZOWO... Ale czy ja wiem - nie jest chyba aż taki dobry... Ja kiedyś myślałem o netlook.pl... ale nie wziąłem bo trafiło mi się darmowe konto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 www.vipserv.org www.kei.pl www.netnova.pl www.ehost.pl -- gg: można wiedzieć o jaką wpadkę chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Mój brejdak ma stronke na host.sk i jak narazie nie miał żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 gg: można wiedzieć o jaką wpadkę chodzi?Wyczyścili wszystkie konta i musieli z backupów wczytywac poczte. Troche maili pewnie przepadło. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=910889#910889 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 www.pro-net-hosting.com moj skarb 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naox Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 www.vipserv.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtias Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Osobiście używam kei.pl. Świetny kontakt z adminami, nie zauważyłem dużych przerw. Ale jak na 20MB to chyba troche za duże/drogie. Home.pl po ostatniej wpadce to bym nie ufał... 8) Od tamtej pory chyba sporo się zmieniło :) Korzystam z usług oferowanych przez KEI.pl. Rzeczywiście szybkie serwery, super obsługa ze strony adminów... Dodatkowo podnieśli ostatnio transfer, oraz wprowadzili dodatkową usługę FTP w Stanach, co ku mojej wielkiej radości, znacznie zmiejsza koszty dodatkowego transferu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snatos Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 joł! Wiecie może czy jest jakiś hosting gdzie mozna płacić smsem za miecha i do 12zł z vatem. Jesli chodzi o parametres to : minimum 25mega na strone, transfer 1GB, php i mysql reszta mi wisi. Prosze pomóżcie mi!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 polecam easyISP.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...