Rookie Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Czytalem to forum dosc wnikliwie jednak posrod wielu problemow z radkami nie widzialem solucji dla mojego. posiadam karte jak w topicu... (zasilacz dobry 350 nowka modacom - napiecia trzyma idealnie). Gram sobie np w Cs, Painkiller czy tam cokolwiek i nagle jest stopklatka i koniec. ani ctrl +alt+del ani alt tab ani nic inneg. obraz stoi w miejscu i jedyne co daje sie zrobic to wcisnac twardy reset... nie podoba mi sie to i srednio wiem jak sobie z tym poradzic . czasem gram np 5 h nonstop i nic a czasem co 15 min to mam. niewiem jak sobie z tym poradzic , jezeli ktos z was ma jakies pomysly to prosze o pomoc . aha karta chodzi na orginalnych ustawieniach core/memory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Sprawdź czy masz włączoną opcję 'VPU Recover'. U mnie nawet na nominalnych ustawieniach powodowało to zwisy więc polecam wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 czesc ja miałem ten sam problem pomogło wyłączenie fast writes w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...