Arkady Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 niechciało mi się spać więc postanowiłem odblokować atka w jedyny możliwy dla mnie sposób - za pomocą mostków L3 i L4. Schemat zaciągnąłem z THG. tak wyglądał procek najpierw (mała przymiarka do cięcia): to jest xp1600+ (10,5x), mostek L3: * * | | L4: * * | | dalej postąpiłem brutalnie, wyciągnąłem noża i zacząłem ciąć: ciąłem głęboko, tak by nie było widać polączeń miedzianych, chciałem uzyskać to: L3: * * * * L4: * * * * potem chciałem ustawić mnożnik 11,0x L3: | | * * L4: | | * * więc po staremu - kropelka, wyrównanie, oczyszczenie styków i malowanie włoskiem (sam to wymiśliłem :)) i pomalowane: :idea: wkładam drżącymi łapami do kompa, bios i -> mnożnik 12,5x :evil: :? dla 12,5x mostki wyglądałyby tak: L3: * * | | L4: | | * * hehe, pozwoliłem mu pojechać (a nóż widelec), winda zaczęła wchodzić ale blu-skreen się zapalił :evil: :evil: :oops: wyczyściłem, poprawiłem nożykiem przecięcia i dalej to samo. myślę - proc właściwie nie żyje, eh, wyczyściłem wszystko acetonem, zostały same dziury i wsadziłem w płytę, bios, a tu wartość nominalna 10,5x 8O 8O przynajmniej to dobre i pytania: 1. czy nie za prosto chciałem to zrobić? 2. co mogłem skopać? 3. wygląda na to jakbym nie przeciął mostków - ale to niemożliwe, one są pod cieńką warstwą laminatu a ja przeciąłem znacznie głębiej - :arrow: :?: 4. nie piłem nic, przysięgam, może było trochę przyciemnawo ale dobrze oczyściłem styki, malowanie też ok więc co? czy może ta metoda jest do [gluteus maximus]? 5. hehe - czy komuś już chciało się to robić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Narazie to nie widać tych twoich zdjeć, ale jak dla mnie to poprostu nie przeciołeś tych mostków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 403 - Dostęp zabroniony Ta strona została administracyjnie zablokowana lub konfiguracja serwera wyklucza Twój dostęp do niej. tak wygladaja zdjecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 :evil: :evil: :evil: wczoraj je widziałem, może mógłbym komuś z was je podrzucić, by je wyświetlił? założyłem adres na wp, bo tyle jestem w stanie zrobić, jak wchodzę przez managera na wp to moje zdjęcia nadal są 8O - a jak podaję pełną ścieżkę to wyskakuje error? Gdzie mogę bezproblemowo założyć stronkę? a do rzeczy - to jak głęboko można ciąc - na wylot??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Gdzie mogę bezproblemowo założyć stronkę? www.interia.pl 12 MB na stronkie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ufff, są już zdjęcia - dziękuję bardzo, dexter :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Nie ma sprawy. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 A ja mam taki problem że za cholere nie poge zmienić mnożnika na Shutle Ak31 v3.1. Łącze mostki L1 i nic probowałem pare razy połączenie jest sprawdzałem miernikiem rezystancja między jednym rzędem mostków L1 tej bliżej jądra a masą jest około 262 omów a drugi jest rozwarty. Po połączeniu rezystancja drugiej strony jest taka jak pierwszej więc w czym tkwi problem. Żadne filmy nic nie dały. Cholera mnie bieże bo mam proca z serii Agoia i max jaki teraz idzie to 11*155 uruchamia sie na 160 ale już chyba przez płyte i pamięci nie idzie dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 troszke styrany ten anteq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 qrtka na wacie, nie miałem wtedy pod ręką lasera, a ruski klucz wydał mi się za niedokładny :lol: , kwestia tego że powiększone. może jutro zrobie jeszcze jedno podejście ale boję się trochę że go za mocno przeoram... w sumie jeszcze dycha skubaniec:idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...