KGB Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Pewnie i na nforce i socket A :). A z kt880 wydaje mi sie ze dadza sobie spokujdobrze miec informatora w Epoxie :P ja bym nie krakal o KT880 bo Gigabyte na oficjalnej stronie nie ma wzmianki a plyty juz mozna w sklepach kupic ,wiec czy bedzie Epox na KT880 to zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Wydaje mi sie ze teraz nie warto juz kupowac plyty na socket A. No chyba ze ktos ma mozliwosc wymienic bez doplaty ew nie wielka do 50 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 przeca pisze ze ta fota na sirius.pl to nie jest od 6+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 RIP Czy musiałeś coś modować swoją płytę by uzyskać 210 FSB? Bo sie zastanawiam nad zmianą mojego lipnego msi na własnie epoxa rda+ lub cokolwiek innego o potwierdzonej podatnosci na podkrecanie Bo MSI to syf... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 RIP Czy musiałeś coś modować swoją płytę by uzyskać 210 FSB? Bo sie zastanawiam nad zmianą mojego lipnego msi na własnie epoxa rda+ lub cokolwiek innego o potwierdzonej podatnosci na podkrecanie Bo MSI to syf... Jak chcesz kręcić wysokie FSB to najlepiej chyba "Abit NF-7" lub "DFI LanParty", ja na mojej doszedłem do stabilnego FSB220, niestety nie na tych pamięciach. Oczywiście wszystko bez jakiegoś tam modowania, nie jest to extremalny overclocking. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 RIP Czy musiałeś coś modować swoją płytę by uzyskać 210 FSB? Bo sie zastanawiam nad zmianą mojego lipnego msi na własnie epoxa rda+ lub cokolwiek innego o potwierdzonej podatnosci na podkrecanie Bo MSI to syf... Jak chcesz kręcić wysokie FSB to najlepiej chyba "Abit NF-7" lub "DFI LanParty", ja na mojej doszedłem do stabilnego FSB220, niestety nie na tych pamięciach, procka też mam z lipnej serii ale jakoś te FSB220 wytrzymał. Oczywiście wszystko bez jakiegoś tam modowania, nie jest to extremalny overclocking. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 acha, jak bez dopłaty to warto, ewentualnie kilka dyszek jak swojąs pylisz po cenie nowej. p.s. abit an7 miał być wypasiony i koopa wyszła. czemu kupa ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 czemu:czemu kupa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 no nie wiem oco wam chodzi ztym an7 , nie lubicie go czy jak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...