Gość ares Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Wlasnie zastanawiam sie nad wymienia mojego procka na ceflona d - 2,66 nie wiem czy to bedzie dobre rozwiazanie, prosze o komentarze, plz tylko bez txt typu zamien na athlona albo p4 bo naprawde nie wymienie, aha i czy moja plyta obsluzy presscota ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Z tego co widze tochyba wymiana płyty będzie potrzebna:http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cpusupport.aspx a to już będzie niestety większy wydatek. Proponuje sprzedac płyte razem z prockiem i kup sobie coś na intelu (wiem,że jest droższy) ale nie pchaj sie drugi raz w SiS-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Co do nowych Celeronów to wygląda że są rzeczywiście dość wydajne ale jak dla mnie za drogie, model 2.8Ghz kosztuje ponad 600 złociszy. Za 650 to upolujesz sobie P4 2.4 800MHZ HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jużjeden wymienił http://forum.oc-serwis.pl/viewtopic.php?t=2386 goofno to dało, był szajs i jest szajs. jak masz już coś zmieniać to albo P4 albo dowal sobie AMD i zobaczysz zysk. celeron pozostaje celeronem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 hmmm, ja tu widze ze mayk jest zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jużjeden wymienił http://forum.oc-serwis.pl/viewtopic.php?t=2386 goofno to dało, był szajs i jest szajs. jak masz już coś zmieniać to albo P4 albo dowal sobie AMD i zobaczysz zysk. celeron pozostaje celeronem.zapomniales ze dostalem bana na forum i nie moge wejsc ?? a ip mi sie niechce zmieniac, wiec chyba bardziej sie oplaci kupic 2500+ na epoxie, abicie albo gigabycie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srebrnik Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Bez kitu. Mój tata se kupił, bo lubi kręcić (49 lat) tego 2,66 i prawie zadowolony jest. Że kurna w morde jes wyj... i konkretnie prawie tak szybki jak P4 2.8 oczywiście po O.C. do 3.44 Gorący za to jak wielki piec w Hucie Katowice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 wymieniłem starego na nowego(free) i...... :D jest ok ,szczególnie kopa dostał Farcry(po dokładce ramu do 1GB)...ide grać od nowa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Po wymiance wzrost w 3dmark2001 o około 2000 punktów(bez oc).Po małym do 3,32GHz -166fsb-temp.cpu około 43 stopni (gigabyte coller pro) Sandra 2004: -pr 3649 arimetric-alu-8679 fpu-4050 isse2-2193 multimedia-int-18527 float-21261 AIDA: -odczyt-4413 MB/s -zapis-1664 MB/s PAT-on 2.5T,4T,4T,8T 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...