neksus Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jak w topicu co o tym sadzicie ?? chce go wyciszyc..... ma ktos takie cos?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 8500LE bez podkręcania pasywnie na radiatorze z celerona pójdzie. papsty są ciche ale małe wiatraczki mocno się syfią i często szwankują. lepiej dowal wiatrak 80 czy 92 mm na 5V, schłodzi całą kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 neksus jak ci smiga ten radek ? jestem na kupnie takiego i sie wlasnie zastanawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 neksus jak ci smiga ten radek ? jestem na kupnie takiego i sie wlasnie zastanawiam. ja mam 100003dmarkow mint 64mb troche podkrecony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 wow, na ile masz go podkreconego ?? ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hehe spoko wiemy o co chodzi :) jak mint tyle idzie to i pewnie hercules pojdzie zreszta juz troche znalazlem na forum o tym dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neksus Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 miro_x jeszcze nie mam tej karty bo włąsnie poczta PL ją transportuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 z 250/250 na 278/272 to jest max.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 z 250/250 na 278/272 to jest max. bez radiatorow na pamieciach ? czy robiles jakies modyfikacje ? neksus to jak dojdzie to napisz co i jak z nia jest jak sie kreci jak dziala ogolnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...