Skocz do zawartości
rumun_666

GDZIE OSLA :omg: ??

Rekomendowane odpowiedzi

Tak robi przypał. Tak samo jak ty. Na oślej nie ma wartościowych postów.

wiesz co jest najlepsze?

ze ty mnie nawet nie znasz ...

Wielu się zapewne z tego cieszy :wink:

:twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co jest najlepsze?

ze ty mnie nawet nie znasz  ...

Tak uważasz, aster?
odkrylas ameryke LOL

przeciez kazdy wie, ze to jest moje konto, dlatego Paranoik tak napisal.

jeszcze raz napisze to zebys lepiej zrozumiala.

wiesz co jest najlepsze?

ze ty mnie nie wogole nie znasz, nigdy mnie nie spotkales na ulicy/na piwie/gdzie kolwiek ale nie ONLINE itp ...

eot

co do tematu to jak juz powiedzialem, popieram ta akcje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Bogu cię nie znam. Nie zadaję się z (tu sobie dopowiedz odnośnie twojego poziomu intelektualnego).

dla twojej wiadomosci to w tym roku mialem same oceny A(najwyzsza jaka moze byc) oraz jedna B, wiadome tutaj nie ma takiego zajobu z nauka jaka jest w Polsce, no ale i tak jest ciezko dostac takie oceny.

a uczylem sie na powaznie moze z 10 razy w ciagu roku, wiec chyba az tak glupi nie jestem

wzialem takze test(powiedzmy ze to matura, ale nie piszesz wypracowania tylko odpowiadasz na pytania) zeby sie dostac na jakis uniwersytet i juz mam zagwarantowane stypendium, tzn bede musial pokryc 25% kosztow uniwersytetu w najgorszym wypadku, w najlepszym za free

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

// tak merytorycznie tylko ...  

[..]jest ciezko dostac takie oceny.[..]

[..]uczylem sie na powaznie moze z 10 razy w ciagu roku[..]

Widzisz cos dziwnego w tym zestawieniu ?

chodzilo mi o to ze jak sie bedziesz obijal, nie sluchal na lekcjach, nie robil zadan to napewno nie mialbys takich ocen, a zadan jest duzo i nie sa trudne jak sluchales na lekci, ale to jest wlasnie to co ci sie pozniej obniza ocene bo wiekszoc osob tych zadan nie robi bo albo im sie nie chce, albo chca ale nie potrafia bo nie sluchali

co do drugiego to chodzilo mi o zapamietywanie i wkuwanie dluzej niz 1.5godziny

Paranoik masz racje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak z czystej ciekawosci zapytam czemu osla jest niedostepna dla niezalogowanych ?? :>

bo wstyd :?:

:wink:

A i pewnie sie zmniejszy ruch na serwerze :D

Dzisiejsze z Gadu:

Qmpel (17:59)

maro co sie stalo z osla laczka na tweaku

Qmpel (17:59)

bo nie ma jej

Nick zmienilem ;)

A czuje ze to nie jedyny taki tekst dzisiaj :oops: chociaz chyba juz kilka dni temu to bylo zrobione, bo na uczelni nie bylem zalogowany i nie moglem sie do topiku smiechu dokopac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. To IDIOTYCZY Pomysł chowac Oslą ........

2. Nie rozumiem dlaczego moderatorzy .. W tym przypadku Paranoik z takim totalnym brakiem szacunku odnosi sie od Userów.... To ze wieksośc userów głównie goowniaży i lizusów odnosi sie do was jak do pólbogów i modertor na Teaku to ich szczyt marzeń ..... nie zwalnie was z obowiązku zwracania sie z szacunkiem do innych userów.... i wypowiaania sie merytorycznie a nie na temat poziomu intelektualnego innych... czy jest ułomny czy tez nie .....

Ułomny to jest taki sposób traktowania innch ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobrze że ośla jest ukryta, sądze że powinna być ona przeznaczona tylko dla stałych bywalców tweak, a nie dla ludzi z "zewnątrz".

I jeszcze takie pytanie, mogą ją widzieć "początkujący uczestnicy"?? Myśle że oni też nie powinni mieć do niej dostępu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...