Knopic Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Wyszly sterowniki 61.71, sa na guru3d, heh zainstalowalem te stery najnowszego directa 9.0 c build 2149, najnowszego patcha do far cry'a 1.1, no i mam srdnio ponad 35 FPS na otwartej przestrzeni, a w zamknietych pomieszczeniach ponad 50FPS, gram na 800x600 w detalach very high (nie mam pixel shaderow wiec gorzej wyglada), pomimo tego ze nie mam troche efektow, to i tak giera jest pikna i piknie dziala nawet na tym moim sprzecie, zostaje przy tych sterach, ciekawe jakby to dzialalo na GF4 Ti4200 z tymi samymi sterami ps. a tej trawy tak duzo jest, tych ryb, ptakow i w ogole, fajna giera ale jak zobaczylem ja u kolegi na 9800XT to mi szczena opadla, spadlem z krzeselka i w ogole, no nic wazne ze z tymi nowymi sterami i directami u mnie da sie tez grac ;) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=807 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 zaraz przetestuję na GF4Ti 64MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 i jak na tym 4ti bo tez mam i nie wiem czy kombinowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 wyjezdzam na cala niedziele, jak wroce maja byc testy z GF5200U gogogo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 heh wyniki spadly mi na tych sterach o polowe w 3dmark2003 z 5800 do 2396 w AquaMark3 z 4100 do 2200 jedyne co moge o nich dobrego powiedziec to to ze juz nie mam sypiacych sie tekstur w far cry ale wydajnosc do kitu - takze w grach nie polecam dla wlascicieli 5900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopic Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 To jest chyba cos nie tak u Ciebie z instalacja tych sterow, zainstaluj jeszcze raz ale kasujac wszystkie pliki jakims driver cleanerem albo czys takim i wez tego nowego direct x zainstaluj a potem powiedz czy zadzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 wyczyscilem driver cleanerm 3.2, zainstalowalem 6171 i dx 9 build 902 i to samom spadek wydajnosci rzedu 1/2 wrocilem to sterownikow 56.72 od asusa i wszystko smiga jakiego nowego dx masz na mysli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 moj dx to Version 9.0b Long Version 4.09.00.0902 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopic Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Juz spiesze z linkami :) Wszystki po angielsku ale w miare zrozumiale; 1) Wszystko o nowych sterach: http://forums.guru3d.com/showthread.php?threadid=93929 2) wszystko o najnowszym direct x 9.0c build 2149: http://forums.guru3d.com/showthread.php?threadid=92925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopic Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 U jednego kolegi na GF 4 Ti 4200 w far cry'u na najnowszych sterownikach (wszystkich 6x.xx) jest problem z woda, po prostu jej nie ma, jest dziwna szchowniac pixel shaderow, niestety nie wiem co jest przyczyna, bo ponoc u innych wszystko jest cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 niestety nie mam teraz czasu na testy :/ egzamin we wtorek. Potem zabieram sie za proby :) . Moze jeszcze u brata na gf2ti postawie i powiem, czy bardzo zle :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 U jednego kolegi na GF 4 Ti 4200 w far cry'u na najnowszych sterownikach (wszystkich 6x.xx) jest problem z woda, po prostu jej nie ma, jest dziwna szchowniac pixel shaderow, niestety nie wiem co jest przyczyna, bo ponoc u innych wszystko jest cacyNo podobno na ti4200 i 61.45 brakuje wody. Na FX5200 woda jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Testowalem i wrocilem do swoich 43.45. Wydaje mi sie, ze do mojego 4200ti ta paczka jest najlepsza. Po instalacji nowej mialem dziwne problemy z sensiviti myszki w Counter-Strike'u a to jest cos co musi grac !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...