Skocz do zawartości
Knopic

Najnowsze stery NVIDIA 61.71

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszly sterowniki 61.71, sa na guru3d,

heh zainstalowalem te stery najnowszego directa 9.0 c build 2149, najnowszego patcha do far cry'a 1.1,

no i mam srdnio ponad 35 FPS na otwartej przestrzeni, a w zamknietych pomieszczeniach ponad 50FPS, gram na 800x600 w detalach very high (nie mam pixel shaderow wiec gorzej wyglada), pomimo tego ze nie mam troche efektow, to i tak giera jest pikna i piknie dziala nawet na tym moim sprzecie, zostaje przy tych sterach, ciekawe jakby to dzialalo na GF4 Ti4200 z tymi samymi sterami

ps.

a tej trawy tak duzo jest, tych ryb, ptakow i w ogole, fajna giera ale jak zobaczylem ja u kolegi na 9800XT to mi szczena opadla, spadlem z krzeselka i w ogole, no nic wazne ze z tymi nowymi sterami i directami u mnie da sie tez grac ;)

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=807

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh wyniki spadly mi na tych sterach o polowe

w 3dmark2003 z 5800 do 2396

w AquaMark3 z 4100 do 2200

jedyne co moge o nich dobrego powiedziec to to ze juz nie mam sypiacych sie tekstur w far cry ale wydajnosc do kitu - takze w grach

nie polecam dla wlascicieli 5900

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U jednego kolegi na GF 4 Ti 4200 w far cry'u na najnowszych sterownikach (wszystkich 6x.xx) jest problem z woda, po prostu jej nie ma, jest dziwna szchowniac pixel shaderow, niestety nie wiem co jest przyczyna, bo ponoc u innych wszystko jest cacy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U jednego kolegi na GF 4 Ti 4200 w far cry'u na najnowszych sterownikach (wszystkich 6x.xx) jest problem z woda, po prostu jej nie ma, jest dziwna szchowniac pixel shaderow, niestety nie wiem co jest przyczyna, bo ponoc u innych wszystko jest cacy

No podobno na ti4200 i 61.45 brakuje wody. Na FX5200 woda jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testowalem i wrocilem do swoich 43.45. Wydaje mi sie, ze do mojego 4200ti ta paczka jest najlepsza. Po instalacji nowej mialem dziwne problemy z sensiviti myszki w Counter-Strike'u a to jest cos co musi grac !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi