Skocz do zawartości
MatI

Który portal jest najlepszy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Jest ich wiele onet, wp interia i fulll innych!!! Każdy woli inny !!!

Ja osobiście szukam na onet.pl na wp.pl mam strone i na interii tez mam strone!!! A wam który najbardziej się podoba ??? Czekam na odpowiedzi :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ich wiele onet, wp interia i fulll innych!!! Każdy woli inny !!!

Ja osobiście szukam na onet.pl na wp.pl mam strone i na interii tez mam strone!!! A wam który najbardziej się podoba ??? Czekam na odpowiedzi  :evil:

A ja sobie z onetu czasem czytam wiadomości i nieraz zaglądam na telefonia.wp.pl - nic więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... tylko czasami przegina z tymi reklamami na całą strone  :evil: ...

to wylaczasz obsluge wtyczek, wyswietlanie obrazkow,... i masz sam tekst bez glupich reklam i innych ozdobnikow 8)

ja - czytam widomosci na Onecie, konto "do zasypwyania spamem" ;) mam na WP, a jako strone startowa Google (super wyszukiwarka i mozliwosc sprawdzania archiwow grup dyskusyjnych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Virtualna Polka- http://jajko.acn.waw.pl/

ZARABISTE :D

A tak co do tematu glownego. To ja najpierw czytalem wiadomosci tylko na wp i tamtej wyszukiwarki uzywalem. Ale teraz cos sie powalilo i wyszukiwarka na wp to jeden wielki smietnik (na poczatku swojej dzialalnosci byla super). To samo z wiadomosciami. Lepszy onet imho.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a. nie lubie Onet.pl, dlaczego, bo ma zapedy monopolowe, a przez co <span style="color:red;">[ciach!]</span>a. przez <span style="color:red;">[ciach!]</span>lona grupe ITI ktora chce w polsce zrobic ogolny rynkowy monopol. Ale trzepa niestety przyznac ze Onet.pl jest najlepsza polska wyszukiwarka, szukam bo potrzebuje informacji, ale ja nienawidze tego onetu :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja głównie korzystam z onet.pl,wp.pl i YaHoO.com :D

a tak to informacji szukam gł.[jeśli chodzi o sprzęt i o/c :twisted: ] na tweak.pl a jeśli chodzi o gry i rzesztę rzeczy z tym związanych to na gry.wp.pl, gryonline.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi