MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Jest ich wiele onet, wp interia i fulll innych!!! Każdy woli inny !!! Ja osobiście szukam na onet.pl na wp.pl mam strone i na interii tez mam strone!!! A wam który najbardziej się podoba ??? Czekam na odpowiedzi :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Aha i na tweaku szukam wszystkiego co z kompami i sie na nim forumuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Jest ich wiele onet, wp interia i fulll innych!!! Każdy woli inny !!! Ja osobiście szukam na onet.pl na wp.pl mam strone i na interii tez mam strone!!! A wam który najbardziej się podoba ??? Czekam na odpowiedzi :evil: A ja sobie z onetu czasem czytam wiadomości i nieraz zaglądam na telefonia.wp.pl - nic więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Virtualna Polka- http://jajko.acn.waw.pl/ 8) a tak na serio to WP i AHOJ ale ostatnio coś niechodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Obecnie do wyszkuiwania to chyba onet, tylko czasami przegina z tymi reklamami na całą strone :evil: no i wp www.pkt.pl www.joemonster.org :P a zi innych dziedzin to była by zbyt długa lista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ja na przemian korzystam z onetu i wp. Strona startowa - wp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Onet - szukanie, reszta - wp. Startowa - Tweak ofkoz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 A ja sobie z onetu czasem czytam wiadomości i nieraz zaglądam na telefonia.wp.pl - nic więcej :)A co do szukania to tylko Google :) Strona startowa - brak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ... tylko czasami przegina z tymi reklamami na całą strone :evil: ...to wylaczasz obsluge wtyczek, wyswietlanie obrazkow,... i masz sam tekst bez glupich reklam i innych ozdobnikow 8) ja - czytam widomosci na Onecie, konto "do zasypwyania spamem" ;) mam na WP, a jako strone startowa Google (super wyszukiwarka i mozliwosc sprawdzania archiwow grup dyskusyjnych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Głównie WP, ale czasami zaglądam na Onet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 startowa to wp , zagaldam na onet , wyszukuje googlem heh na ktorym mowie zartobliwie gurgle ..... na yahoo i altaviste nie zagladalem od dawna .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 www.wp.pl jest OK. Jako stronę startową mam : ,,about:blank" :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 about:blank strona startowa u mnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Łonet najbardziej przejrzysta przegladarka w naszym kraju , z najlepszymi serwisami tematycznymi . Uzywam tez czasem Yahoo , no a z tematyki komputerowej Tweak.pl byc najlpeszy ;) . BTW szybko forum smiga ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ja mam startowa TWEAKa, a wyszukiwarki to Altavista i Astalavista :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Virtualna Polka- http://jajko.acn.waw.pl/ ZARABISTE :D A tak co do tematu glownego. To ja najpierw czytalem wiadomosci tylko na wp i tamtej wyszukiwarki uzywalem. Ale teraz cos sie powalilo i wyszukiwarka na wp to jeden wielki smietnik (na poczatku swojej dzialalnosci byla super). To samo z wiadomosciami. Lepszy onet imho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Dla mnie onet jesli chodzi o szukanie, wp reszta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Eh, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a. nie lubie Onet.pl, dlaczego, bo ma zapedy monopolowe, a przez co <span style="color:red;">[ciach!]</span>a. przez <span style="color:red;">[ciach!]</span>lona grupe ITI ktora chce w polsce zrobic ogolny rynkowy monopol. Ale trzepa niestety przyznac ze Onet.pl jest najlepsza polska wyszukiwarka, szukam bo potrzebuje informacji, ale ja nienawidze tego onetu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ja tam wolę Onet bo w WP to TEPSA ma udziały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 wyszukiwarka only GOOGLE , ASTALAVISTA , ONET reszat to TWEAK . GAZETA . NYTimes ( jak żona potłumaczy ) :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ja tam wolę Onet bo w WP to TEPSA ma udziały. co do te..psy tez ich NIE LUBIE :x :x :evil: :twisted: :evil: :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Jesli chodzi o portal to WP.PL aktualnie, kiedys HOGA z racji wspolpracy z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Kurde nie wiedziałem ze TEPSA ma udziały w wp.pl muszę więc zlikwidować stronbę z wp!!! Aha i pamiętajcie na zawsze [censored] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Mati: Ano TP SA jest inwestorem strategicznym :) ale czy z tego powodu odrazu trzeba bojkotowac portal? ( Wiecej na http://www.portal.pl/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ja głównie korzystam z onet.pl,wp.pl i YaHoO.com :D a tak to informacji szukam gł.[jeśli chodzi o sprzęt i o/c :twisted: ] na tweak.pl a jeśli chodzi o gry i rzesztę rzeczy z tym związanych to na gry.wp.pl, gryonline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 ja kozystam z wp i jej serwisooff (telefonia itp :D) , jest to moja strona startowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 ... a jeśli chodzi o gry i rzesztę rzeczy z tym związanych to ... gryonline.plfakt - z giercowych stronek www.gryonline.pl IMHO jest najlepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 ja korzystam z onetu i wirtualnej polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Tweak, gogle, wp? no i oczywiście www.microsoft.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 WP only! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...