peseq Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 dostane egzemplarz ktory nie pojdzie mi na 3200+ Ciężko o taki egzemplarz... jeśli w ogóle taki istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 dostane egzemplarz ktory nie pojdzie mi na 3200+ Ciężko o taki egzemplarz... jeśli w ogóle taki istnieje. Hm nie przypominam sobie żebym coś podobnego wcześniej pisał, ale może ja jestem ślepy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 O_O dziwne!!!! przejżałem ten temat i lipa.. sorry za tamten post, ale jak to możliwe???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Hehe spoko. Widocznie jakieś złe mocą krążą na tym forum i mieszają cytaty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...