raki Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Byłem ostatnio u znajomego zrobić mu reinstalkę systemu. Zrobiłem nakładkę... no i pojawiły się problemy ze sterownikami! :( W menedżerze urządzeń nie było nic poza "Obsługa procesora" (z żółtym znakiem zapytania) Co nie wróży nic dobrego! Podjęłem próbę zainstalowania CD-Romu no i się udało, ale po restarcie już go nie widział :( Dzwięk-też problemy. Ma na dyskietki: - PRO 16 III PnP Multimedia disc 1 and 2 - PnP Configuration Manager disc 1 and 2 Ma również jakiąś dyskietkę: - Via Chipset Disk Pro 1.00 Kurcze obiecałem mu że jutro wpadnę i mu to zrobię! Chce zrobić formata C i na czysty dysk wrzucić Windowsa 98. No, ale co potem... od czego zacząć? Kurcze to nie jest to samo co XP. Pamiętam kiedyś miałem dokłądnie taki sam komputer, ale wtedy to ja nie wiedziałem jak się formata robi ;) A byłbym zapomniał, kartę graficzną ma jakąś starą ATI Rage PRO chyba... Skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> sterowniki do tego wszystkiego? Bo obawiam się ze te jego dyskietki to już nie chcą współpracować :x :? Doradźcie!!! PROSZĘ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Skoro chcesz format mu zrobić to czadu. :P Sterowniki nawet do Ati Rage Pro znajdziesz spokojnie na necie. Windows98 ma już w sobie część sterowników więc 'Obsługa procesora' powinna się zainstalować od ręki :) Jak będziesz miał z czymś problemy to na forum jest "szukajka" i www.google.pl Używanie tego nie boli.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Skoro chcesz format mu zrobić to czadu. :P Sterowniki nawet do Ati Rage Pro znajdziesz spokojnie na necie. Windows98 ma już w sobie część sterowników więc 'Obsługa procesora' powinna się zainstalować od ręki :) Jak będziesz miał z czymś problemy to na forum jest "szukajka" i www.google.pl Używanie tego nie boli.... Wiem o szukajkach spoko... już sobie poszukalem troche tych sterów! Także mam nadzieje, że będzie wsio ok :) UPDATE: Niepotrzebnie narobiłem szumu... po formacie Windows wszystko ładnie wykrył :) Także temat uważam za zamknięty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...