sacked Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Mam stałke w neostradzie (128) od tygodnia. Przez pierwsze 2-3 dni było wszystko ok ale teraz gdy ściągam jakiś duży plik np. film (używam edonkey i bittorent ++) po 10-30 minutach komputer zaczyna sie spowalniąc. Transfer spada (własciwie przestaje sie ściągać a stronki baaaaaaardzo wolno się wczytują). Nie można zminimalizować niektórych aplikacji, komputer nie reaguje na polecenia, i nie moge wyjśc z windowsa (mam win 2000). Ponadto dwa razy miałem tak ze gdy zostawiłem włączony komputer na kilka godzin żeby się sciągało to gdy przyszedłem zastałem na ekranie monitora niebieski ekran a tam coś pisało o zrzucniu pamięci fiżycznej. Musiałem zrestartowac kompa. Dlaczego mam takie problemy? Używam firewalla : Zone alarm. Czy to może być jakiś wirus (mam nortona 2003 z najnowszymi definicjami). Prosze pomózcie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 moze to byc wirus, moze to byc jakis trojan czy inne dziadostwo, ktore ci sie samowolnie zainstalowano podczas przegladania niektorych stron www ale z opisu wynika, ze moze to byc tez problem sprzetowy lub jakiegos sterownika, zobacz czy czasem ci sie procek zbyt nie grzeje, w ogole to masz podkrecony sprzet czy ustawiony fabrycznie? podaj jakie masz temp. i napiecia, jesli wykluczymy te przyczyne, to bedziemy myslec dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 używam edonkey i bittorent ++Te dwa programy nawiązują tyle połączeń że ten twój Zone alarm nie wyrabia i spowalnia kompa . Co do transferu to może przekroczyłeś limit . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...