Skocz do zawartości
sacked

problem ze ściąganiem plików w neostradzie !!!!!!!!!!!!!!!!1

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stałke w neostradzie (128) od tygodnia. Przez pierwsze 2-3 dni było wszystko ok ale teraz gdy ściągam jakiś duży plik np. film (używam edonkey i bittorent ++) po 10-30 minutach komputer zaczyna sie spowalniąc. Transfer spada (własciwie przestaje sie ściągać a stronki baaaaaaardzo wolno się wczytują). Nie można zminimalizować niektórych aplikacji, komputer nie reaguje na polecenia, i nie moge wyjśc z windowsa (mam win 2000). Ponadto dwa razy miałem tak ze gdy zostawiłem włączony komputer na kilka godzin żeby się sciągało to gdy przyszedłem zastałem na ekranie monitora niebieski ekran a tam coś pisało o zrzucniu pamięci fiżycznej. Musiałem zrestartowac kompa. Dlaczego mam takie problemy? Używam firewalla : Zone alarm. Czy to może być jakiś wirus (mam nortona 2003 z najnowszymi definicjami). Prosze pomózcie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze to byc wirus, moze to byc jakis trojan czy inne dziadostwo, ktore ci sie samowolnie zainstalowano podczas przegladania niektorych stron www

ale z opisu wynika, ze moze to byc tez problem sprzetowy lub jakiegos sterownika, zobacz czy czasem ci sie procek zbyt nie grzeje, w ogole to masz podkrecony sprzet czy ustawiony fabrycznie?

podaj jakie masz temp. i napiecia, jesli wykluczymy te przyczyne, to bedziemy myslec dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi