MacieX Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Prośba do osób ze stolicy. Potrzebna jest mi Wasza wiedza na temat fajnych miejsc, które można wynająć na jakąś imprezę. Spoko miejsce gdzieś w okolicach centrum, na sporą ilość ludzi (od 100 i więcej... ) fajna atmosfera no i jako że większość będzie w wieku 17 lat to warunek "nieczepialności" się kierownika lokalu itd. itp. wiadomo o co chodzi. Powinna być jakaś muzyka, fajne siedziska :) no i atmosfera... :) Niestety CastAway już raczej odpada (koszykowa) . Troche spore wymagania no ale musi być ok... aaa no i niezbyt drogo za wynajem :] . Proszę o konkrety... ...i thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Punkt na koszykowej. Przynajmniej kiedyś można było się dobrze dogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Quo Vadis :D :D :D A tak naprawde, to wpisz na google KLUBY WARSZAWA, kiedyś szukałem i znalazłem dobrą strone/przewodnik po W-Wa klubach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 http://clubbing.waw.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jezeli nie musi byc koniecznie centrum to "apartament" mozna tanio wynajac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...