Spookie Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Abit VL6 [Via Apolo PRO 133 - ta płyta ma regulację FSB c 1 mhz ?] czy Abit bx 133 raid ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Wydajniejszy będzie BX133RAID. Niestety mniej przyszłościowy - niektore grafy wariują przy FSB133, bo wtedy AGP na 98MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Warte jest to swojej ceny: niby to Apollo PRO133A i ma AGP 4x tylko 69 zł opłaca sie: - potrzebuje szybo byle jakiej płyty aby dziłał 2 komp [do ściąganie i ewentualnie do przeglądania stron www] Kupilibyście to ? http://allegro.pl/show_item.php?item=27417726 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Może być to, co podałes w linku, ale miej świadomość, że ta płyta nie będzie miała takich możliwości i na pewno będzie się gorzej kręcić niż ABIT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtowiczt Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Abit VL6 [Via Apolo PRO 133 - ta płyta ma regulację FSB c 1 mhz ?] czy Abit bx 133 raid ? Zdecydowanie Abit BX133 RAID...Miałem tą płytkę przez 2 lata i muszę powiedzieć że to naprawdę super sprzęt. Ma RAID, SoftMenu i całkiem niezłą wydajność. Jeżeli jeszcze nie kupiłeś, to bierz BX133. Coprawda chipset trochę wiekowy ale dla Twojego procesora ( FSB 66 MHz) Nawet do OC będzie ok. Ja swojego PIII 733(5,5 x 133) puszczałem na 155 x 5,5 na domyślnym Vcore. Jednym słowem jeżeli jeszcze nie wybrałeś, to zastanów się poważnie nad kupnem BX133. Pozdro, Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...