Skocz do zawartości
gib

problem z Chieftecem(obudowa)

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawiłem sobie taką budę : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4968

No i mam pewnien problem nie wiem jak zamocowac napedy cd i fdd na szynach,i tutaj odnosze sie z prosba do posiadaczy takiej obudowy o pomoc tutaj na forum bądz na gg : 2447335.Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem tkwi w tym ze jak przykrece szyny to jak chce wlozyc naped od przodu to nie ma miejsca po bokach...szyne przykrecam w ten sposob ,ze patrzac na naped od przodu te takie metelowe (nie wiem jak to nazwac,haczyki?),sa z przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem tkwi w tym ze jak przykrece szyny to jak chce wlozyc naped od przodu to nie ma miejsca po bokach...szyne przykrecam w ten sposob ,ze patrzac na naped od przodu te takie metelowe (nie wiem jak to nazwac,haczyki?),sa z przodu.

czyli dobrze przykrecasz szyne do napedu . dziwne ze nie ma miejsca :?

pokombinuj bo moze cos zle robisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee...nie może być...Jak sie dobrze popieści to sie zmieści ;-)

Mam taką obudowe i wszystko pieknie sie wyjmuje. Z opisu wynika, że wszystko robisz ok.Ale dlaczego po bokach ne ma miejsca w twojej obudowie? Tego nie pojmuje.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robie zgodnie z "instrukcja" na boku pudła od obudowy :D Jezeli wloze sam naped miesci sie idealnie,ale jak dokrece szyny to juz nie ma bata zeby weszło...mogłby ktos zamiesci jakas fotke jak to wkłada albo jak ma zamacowane bede baaaaaaaaaaardzo wdzieczny.Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A obudowa fajna. Tylko skoro tyle problemów stawia przed włozeniem głupiego napędu, to zastanawiam się czy byłby sens

podświetlania tego. To stylowa, typowo high-endowa obudowa

do której bajery raczej srednio pasują.

No i jeszcze dwa słowa do kubasika - emblemat wyczepisty!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lumperator powiem Ci szczerze,ze zdjecie tego fron panelu(zdejmuje sie tylko gorna czesc),zajelo mi moze gora 10 sekund...a obudowa naprawde swietna,mysle nad jakas plexi i katoda ale nie wiem narazie nie mam funduszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi