gib Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Sprawiłem sobie taką budę : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4968 No i mam pewnien problem nie wiem jak zamocowac napedy cd i fdd na szynach,i tutaj odnosze sie z prosba do posiadaczy takiej obudowy o pomoc tutaj na forum bądz na gg : 2447335.Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 przykrecasz szyne do cd/dvd i wsuwasz do obudowy :? co w tym trudnego ?? najwyzej doapasowywujesz sobie miejsce ,w ktorym szuna ma byc przykrecona do napedu zeby nie wystawał/byl schowany naped Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Problem tkwi w tym ze jak przykrece szyny to jak chce wlozyc naped od przodu to nie ma miejsca po bokach...szyne przykrecam w ten sposob ,ze patrzac na naped od przodu te takie metelowe (nie wiem jak to nazwac,haczyki?),sa z przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Problem tkwi w tym ze jak przykrece szyny to jak chce wlozyc naped od przodu to nie ma miejsca po bokach...szyne przykrecam w ten sposob ,ze patrzac na naped od przodu te takie metelowe (nie wiem jak to nazwac,haczyki?),sa z przodu.czyli dobrze przykrecasz szyne do napedu . dziwne ze nie ma miejsca :? pokombinuj bo moze cos zle robisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogas Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Problem tkwi w tym ze jak przykrece szyny to jak chce wlozyc naped od przodu to nie ma miejsca po bokach...szyne przykrecam w ten sposob ,ze patrzac na naped od przodu te takie metelowe (nie wiem jak to nazwac,haczyki?),sa z przodu. Eeeee...nie może być...Jak sie dobrze popieści to sie zmieści ;-) Mam taką obudowe i wszystko pieknie sie wyjmuje. Z opisu wynika, że wszystko robisz ok.Ale dlaczego po bokach ne ma miejsca w twojej obudowie? Tego nie pojmuje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 robie zgodnie z "instrukcja" na boku pudła od obudowy :D Jezeli wloze sam naped miesci sie idealnie,ale jak dokrece szyny to juz nie ma bata zeby weszło...mogłby ktos zamiesci jakas fotke jak to wkłada albo jak ma zamacowane bede baaaaaaaaaaardzo wdzieczny.Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evemaster Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 bo sa 2 rodzaje tych obudow 1 - zeby wsunac ta szyne to trzeba sciagnac przedni panel 2 - a w tych nowszych sa takie zaokraglone wglebienia i nietrzeba sciagac tego panelu. mam nadzieje ze cosik pomoglem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Dziwny masz problem :-/ Zamieszczam Ci zdjęcia, może pomogą: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 W 99% evvermaster pomogłes mi chyba mam ta starsza wersje bo nie mam zadnych zaokraglen/zaglebien.thnx za zdjecia kucyk.Za chwilke sproboje zdjac front'a i zoabcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Nie ma za co, masz jeszcze jeden, pokazujący te dziury; 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Tak wiec wlasnie nie mam tych dziur,trza bedzie panel zdejmowac :D,juz myslem ze jakies te raile'e lewe albo jakis inny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 A obudowa fajna. Tylko skoro tyle problemów stawia przed włozeniem głupiego napędu, to zastanawiam się czy byłby sens podświetlania tego. To stylowa, typowo high-endowa obudowa do której bajery raczej srednio pasują. No i jeszcze dwa słowa do kubasika - emblemat wyczepisty!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Lumperator powiem Ci szczerze,ze zdjecie tego fron panelu(zdejmuje sie tylko gorna czesc),zajelo mi moze gora 10 sekund...a obudowa naprawde swietna,mysle nad jakas plexi i katoda ale nie wiem narazie nie mam funduszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...