Skocz do zawartości
j.h.hudy

Modyfikacja big towera.....

Rekomendowane odpowiedzi

przepraszam, rzeczywiście się trochę niezastanowiłem

PS. wykonałem już panel twoją metodą i jestem zachwycony, twoja ponieważ okazała się bardzo efektowna, a oto moje wyniki pracy:

przed:

Dołączona grafika

po:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

zdjęcia są słabej jakości, bo nie mogę od nikogo skombinować cyfraka, te robione są kamerką netową

(sorki za mały offtopic, ale to może być dowodem na to, że sposób prezentowany przez Nazira jest świetny!)

THX NAZIR !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie, ale:

Czy te odblaski z lewej to aby nie z nierówności powierzchni??

Jak robiłeś literki, ładnie wyglądają. To nadruk czy malunek?

Mnie siem podoba i jest czysto równo i ładnie, na dodatek w moim ulubionym kolorze. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozwolę sobie napisać dlaczego, mały offtopic, ale jak już ktoś spytał to powiem, otóż:

w I gim. miałem nick SILENCE (w klasie gdy graliśmy w qwejka, to gromiłem przeciwników Railem, że nawet nie zdążyli zareagować, więc mówili, żem jest Cichy (ang. Silence), ale jakiś czas później pewien mój znajomy postanowił mi wykręcić jakiś niemiły numer na serwerach qweja i podszył się pode mnie. Fart chciał, że klient nie znał dobrze angielskiego i napisał nick'a z błędem: SAILENCE, bo fonetycznie tak to mniejwięcej brzmi. Gdy koledzy zobaczyli że jakiś gagatek gierzy z dziwnym nickiem (podobnym do mojego) to szybko zareagowali i po stałym IP doszli kto to. Poinformowali mnie o tym szybko i razem poszliśmy do delikwenta dać mu przysłowiową "szkołę"". Po incydencie nikt już takich numerów nie próbował, ale znajomym tak się spodobał błąd ortograficzny w nick'u, że tak już zostało. I teraz z dumą noszę nick: SAILENCE :D

Ładnie, ale:

Czy te odblaski z lewej to aby nie z nierówności powierzchni??  

Jak robiłeś literki, ładnie wyglądają. To nadruk czy malunek?

Mnie siem podoba i jest czysto równo i ładnie, na dodatek w moim ulubionym kolorze. :P

otóż te oblaski to są najzwyklejsze na świecie tłuste ślady palców :D metoda wykonywania takich paneli jest napradę zachwycająca i powierzchnia wychodzi równiusieńka :)

a o metodę wykonania to się pytaj autora: Nazir'a :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi