Thomek21 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Nie wiedziałem gdzie założyć ten temat więc jako posiadacz AMD daję go tutaj przeczytajcie i wypowiedzcie się http://www.tomshardware.pl/game/20030405/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hmm.......ja powiem moze tylko tyle ze jak włożyłem do kompa sb live to mam około 300 marków więcej :) (3dmark 2001) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No to teraz!!! Jakbym to wiedział to bym płyty z podpisu nie kupił tylko NF2 z soundstormem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hmm.......ja powiem moze tylko tyle ze jak włożyłem do kompa sb live to mam około 300 marków więcej :) (3dmark 2001) Bez obrazy ... ale to jakieś bzdury (od kiedy 2001 w ogóle w benchmarku generuje dźwięk ??) Równie dobrze moge napisaćże jak włożyłem modem to w 2001 mam 150 pkt więcej ... :lol: Dla śpiochów - było to wiadomo kupę czasu temu że SS jest najwydajnieszy ... był rok 2003 ... http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/154-115 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hmm.......ja powiem moze tylko tyle ze jak włożyłem do kompa sb live to mam około 300 marków więcej :) (3dmark 2001) Bez obrazy ... ale to jakieś bzdury (od kiedy 2001 w ogóle w benchmarku generuje dźwięk ??) Równie dobrze moge napisaćże jak włożyłem modem to w 2001 mam 150 pkt więcej ... :lol: Karta muzyczna z płyty obciąża proca... Były testy... Proponuję lekturę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Karta muzyczna z płyty obciąża proca... Były testy... Proponuję lekturę :wink: w 3DMarku 2001 ?? P.S. "Posty: 1362" sam sobie dopisałeś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Karta muzyczna z płyty obciąża proca... Były testy... Proponuję lekturę :wink: w 3DMarku 2001 ?? P.S. "Posty: 1362" sam sobie dopisałeś :lol: Wychodzi, że tak :roll: Posty... Tak sam :lol: :wink: Muszę aktualizować :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hmm.......ja powiem moze tylko tyle ze jak włożyłem do kompa sb live to mam około 300 marków więcej :) (3dmark 2001) Bez obrazy ... ale to jakieś bzdury (od kiedy 2001 w ogóle w benchmarku generuje dźwięk ??) Równie dobrze moge napisaćże jak włożyłem modem to w 2001 mam 150 pkt więcej ... :lol: Dla śpiochów - było to wiadomo kupę czasu temu że SS jest najwydajnieszy ... był rok 2003 ... http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/154-115 A wiesz jak ja się zdziwiłem?W sumie te 300 pónktó to tak jak by bład pomiary :P ale spadek był............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 W 3dmarku03 w teście z dźwiękiem różnica FPS na korzyść SS w stosunku do SBlive jest zatrważająca. Ale z jakością dźwięku jest odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hmm.......ja powiem moze tylko tyle ze jak włożyłem do kompa sb live to mam około 300 marków więcej :) (3dmark 2001) Bez obrazy ... ale to jakieś bzdury (od kiedy 2001 w ogóle w benchmarku generuje dźwięk ??) Równie dobrze moge napisaćże jak włożyłem modem to w 2001 mam 150 pkt więcej ... :lol: Dla śpiochów - było to wiadomo kupę czasu temu że SS jest najwydajnieszy ... był rok 2003 ... http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/154-115 A wiesz jak ja się zdziwiłem?W sumie te 300 pónktó to tak jak by bład pomiary :P ale spadek był............. Chciałbym mieć taaaki błąd pomiarowy 8) Przy moim max wyniku jest niestety nieosiągalny 8) /a było by 23k :lol: / W 3dmarku03 w teście z dźwiękiem różnica FPS na korzyść SS w stosunku do SBlive jest zatrważająca. Ale z jakością dźwięku jest odwrotnie. Jasne ... Live miodzio, SS bad ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 hmm.......ja powiem moze tylko tyle ze jak włożyłem do kompa sb live to mam około 300 marków więcej :) (3dmark 2001) Sprawdziłem i na NF 7 takie zjawisko nie występuje (bo zmiana z 20802 na 20852 to żadna zmiana - a test odpalałem tylko po razie ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...