wadim Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 co myslicie o tej płytce jak u niej z OC i jak u niej z oc i jakie ma dodatkowe ciekawe cechy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Nie jest za dobra do OC - małe możliwości podnoszenia napięcia, brak dziur wokól socketa. Lepiej dołożyć 30zł i mieć dobra i sprawdzoną NF7.... (opieram się na cenach z Proline) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Mam Gigabyte i też nie polecam go do OC. Jest stabilny :wink: ale ma mało regulacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 mam to co w podpisie, musialem mobo brac od razu tylko taka byla u mnie w city... zaskoczyl mnie brak dziurek przy socketcie i dostc niskie podbijanie v-core, tylko default +10% tak wiec jesli juz to pozostaje drutmod na np 1,85 i "dokladanie" napiecia z biosu tak wiec jesli toi cie odstarsza to polecam cos innego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Do o/c średnia [super stabilnoś]- jak chcesz się bawic w mody to możesz je zrobić i będziesz miał dużo mhz... ale prościej do o/c to kupić abita/dfi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...