radoos Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Witam posiada ktoś jaiegoś patha czy coś zeby ta gra śmigała pod Win XP ? albo jakiś malutki link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Nie pomoge ale xp to juz przegina ;) Żeby gra Microsoftu nie chodziła na systemie Microsoftu!!! Heh Microsoft spalił teraz równo!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 no niestety Ja mam Win 98se i działa bez zarzutów a kumpel męczy sie w XP i nic Microsoft poprostu sie ośmiesza i to ostatnio coraz częściej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ale to widać nawet w cenach akcji !!! Na początku roku cena jednej akcji wynosiła 50,86 $ teraz wynosi niecale 40 $!!! A na koniec roku ma kosztowac niecale 30 $!!! Ja mam XP Prof bo 98 Se mi sie juz znudzil. Ale i tak uważam, że najstabilniejszym i najlepszym systemem jest 98 SE!!! Samo to, że teraz jest patch w którym jest dezaktywowana opcja zakazu wgrywania netscapea!!! Mozna usunac IE, Media Playera i wiele innych pierdół Microsoftu!!! Ja mam Midtown Madness 2 gra Microsoftu i pod XP to się tak wali ze szkoda gadać!!! a pod 98 se chodzila idealnie!!!! Microsoft chce po prostu niewielkim kosztem pracy zbijać fortunę ale tą metodą to daleko nie zajdą :!: :!: :!: :!: :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...