MeHow Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ile kosztuje pociagniecie sieci radiowej??? I czy da sie puscic pod to winXp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 sporo na dwa kompy zamkniesz sie chyba w 800zl , chyba ze sie myle to poprawcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ile kosztuje pociagniecie sieci radiowej??? I czy da sie puscic pod to winXp?Skorzystaj-prosze-z-archiwum walkowalismy kilkanascie razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Eh mi sie kiedys cos o uszy obilo ze ciagniecie radiowki jest dozwolone tylko w obrebie mieszkania/bloku ! Ktos wie cos moze wie na ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Eh mi sie kiedys cos o uszy obilo ze ciagniecie radiowki jest dozwolone tylko w obrebie mieszkania/bloku ! Ktos wie cos moze wie na ten temat ? Poczytaj w archiwum moje i Xona posty na ten temat dyskutowalismy o legalnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Poczytaj w archiwum moje i Xona posty na ten temat dyskutowalismy o legalnosci Ok Thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 :))) jej ale zmiany na forum jakies FAQ (prawidlowo) Gry, no w sumie tez tez. Do FAQ mozna by cos maznac o radiowkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...