lukasrz Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 to co zobaczylem dzisiaj zszokowało mnie, mało zawału nie dostałem ;) włączylem kompa siedzialem moze 2godz na necie i takie tam :] temp cpu widze w tray-u 54C dc++ sobie chodziło itp..... poszedłem do sklepu na 25min, wracam ,siadam do kompa dc++ sobie dalej chodzi wszystko gra odpalam speed fana patrze :| a tam podaje mi max temp 86C :| jakim cudem?? nigdy niemialem zadnych błędów pomiaru ani zadnych tego typu rzeczy, czy rzeczywiscie procek miał taką temp czy poprostu jest to bład pomiaru ale czemu?? nigdy czegoś takiego nie miałem :? napewno musial byc tobład pomiaru bo do kompa nikt sie nie zbliżał, coole jest zamocowany tak jak zawsze, moze jakiś progs tak przykatował mi proca ze była taka temp?? ale nie mozliwe bo nawet po prime w upały mialem max 68 (wiem, temp duza ale full stable-kijowy coooler) normalnie sie wystraszyłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a MBM 5 ile pokazuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a MBM 5 ile pokazuje? nie jzu teraz mam wszystk o OK ! MBM nie uzywam , cąły czas pokazuje temp dobrze tylko mialem taka niby temp cpu przez jaksi czas jak bylem w sklepie i ciekawi mnei czy naprawde taak byla czy to byl jakis bład pomiaru czego nigdy nie mialem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 czym robicie te skriny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 czym robicie te skriny? :lol: :lol: :lol: print screen/irfan/fraps/masa progsow dzienks :D a co do frapsa to go uzywam, ale nie rozkminilem jak zrobic zdjecie pulpitu itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 lukasrz co to za nakladka na windowsa ?? fajnei wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 lukasrz co to za nakladka na windowsa ?? fajnei wyglada Aston, zobacz na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39067&start=2610 dalem tam 4 screeny z mojego pulpitu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a moze cos sie stalo z wiatrakiem :?: jakis kabel sie wkrecil czy cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a moze cos sie stalo z wiatrakiem :?: jakis kabel sie wkrecil czy cos kable napewno sa ok, napewno sie nie wkrecily bo ot jest nie mozliwe , myslalem ze moze nadlaamay czy cos ale wsyzstko na bank jest dobrze znimi , neiwem dalej skad ten my ale nic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 fajne literki na tej klawce ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...