-mess- Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 siemka, wlasnie zlozylem zestaw dla kumpla, o dalem mu swoja karte sapphire radeon 9600 pro VIVO 128MB :EE anyway nie moge zainstalowac sterownikow, wyskakuje jakis blad, ze sterowniki sie nie instaluja... o co chodzi? karta u mnie chodzila super... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 usun wszystko co sie da drive cleanerem , i wtedy sproboj . juz kiedys mialem podobnie , moze to akurat to . ewentualnie reinstal windowsa , wlozylem sb 5.1 live do kompa i w zaden sposob nie moglem go zainstalowac , dopiero po formacie i reinstalu wszystko poszlo normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Napisz czy partycja systemowa na której instalują sie stery jest stara (tzn czy twardziel jest z innego kompa), bo był taki temat z Ktos tez nie mógł instalnąc sterów a wina lezała po stronie partycji (trzeba było usunac partycje a następnie załozyc ja ponownie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 FASTWRITE w biosie bylo wlaczone 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 He ja mam cały czas właczone Fast Write, a przy instalacji najnowszych sterów(Omegi 4.6) nawet jest zalecane właczenie Fast Write dla kart R9600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 heh , ja odrazu wylaczam to w biosie . ale z tego co pisza to akurat na kartach 9600 cos tam to daje - a przynajmniej nie powinno przeszkadzac:) ale widac jak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 gowno, nie dziala, bede dalej probowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Dziwne to czemu mi przestał sie wieszac po wyłączeniu fast writes a na 3d marki nie miało to zadnego wpływu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 juz chyba mam, jakies trojany siedza w dll'ach windowsa, to jedyne rozwiazanie chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraph Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja z moim radkiem 9600 miałem taki problem. Znikające fragmenty lub całe cienie, znikające tekstury, jednym słowem w niektóre rzeczy nie dało się grać. Odpaliłem thief deadly shadows i wogóle się załamałem ponieważ ilość błędów w grafice była za duża, nie dało się na tą mozaikę patrzeć. Przyszło mi na myśl, że 9600 ma problem z AGP fast writes więc bawiłem się tą i wszystkimi innymi opcjami, włączając to różniaste kombinacje sterownika karty w rejestrze windy. Faktem jest, że wraz, z pojawieniem sie nowych sterowników w wersji 4.6 zlikwidowało "zwiechę" przy wlączonej opcji Fast Writes ale błedy były dalej. Wyczytałem gdzieś, że starsze sterowniki są niesamowicie stabilne więc je zainstalowałem, mowa tutaj o wersji catalyst 3.4. I udało się, grafika jest piękna i tak samo wydajna. Tylko w Futuremark 340 punktacja spadła o połowę!! Wszystko w co gram chodzi tak samo i wygląda lepiej. Nie wiem tylko co jest z opcją TrueForm, ale zaraz się dowiem to dopiszę co i jak. Polecam ten sterownik wszystkim tym, którzy nie mogą się uporać ze swoim Radeonem 9600pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 to raczej ten wirus, bo mam problem z zaladowaniem sterow przy uruchomieniu kompa, a on w dll'ach siedzi... na moim kompie nigdy nie mialem zadnych problemow z tym radkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 to ja moze tu sie podłącze: Wczoraj kumpel podrzucil mi do sprawdzenia Wkladam, odpalam, a tu kicha. Niby stery instaluje (wczesniej mialem wsadzana R9100) i wszystko powinno byc ok, ale za chiny ludowe nie chce ustawic odpowiedniej palety barw. Caly czas wyskakuje 4bity i 640x480 i nic. Dalej nie idzie. Probowalem juz rozne stery i mimo to dalej sie sypie. Plyta to NF 7 i bezproblemowo wszystko mi na niej chodzilo, nawet pod linuxem sie pierdzieli. jest tu jakis trik z tym wszystkim czy moze cos ta karta u mnie nie zadziala ? Karta produkcji szafira wiec mysle ze walnieta jakos nie jest. Mial ktos cos podobnego ? Stery ssalem wszystkie mozliwe jakie sa i nic, system stawialem nawet od nowa. Na innym kompie wsadzilem i dziala ok a na tym akurat nie chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elokwent Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 A próbowałes stery do płyty główniej wgrać?? czy masz te co windzia podpieła, bo tu też jest różnica np. brak obsługi AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a może ty też masz wirka? Zainstaluj stery do mobo najpierw i nforce 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19_gto_19 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja tez cos podobnego mam kupiłem 4 dni temu 9600pro. sformatowałem dysk wgrałem service pack2 i stery od płyty głównej.po zainstalowaniu sterow 5.13\12 i omegi2687 wyskakije mi bład "aplikacja nie została prawidłowo zainicjowana" i sterowniki nie działąja dopiero jak wgram z płyty która była dołaczona do karty działa i na to moge instalowac wyzej wymienione stery i wszystko działa. moze ktoś napisac co jest nie tak??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wszystko jest tak :) najpierw instalujesz stery do najwazniejszych i od tego to mniej waznych :) " wazne niewazne...." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19_gto_19 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wszystko jest tak :) najpierw instalujesz stery do najwazniejszych i od tego to mniej waznych :) " wazne niewazne...."nie rozumiem mozesz napisac jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A próbowałes stery do płyty główniej wgrać?? czy masz te co windzia podpieła, bo tu też jest różnica np. brak obsługi AGP. a może ty też masz wirka? Zainstaluj stery do mobo najpierw i nforce 2Brawo panowie dinozaur sprzed 1,5roku :mur: Mozesz mi powiedziec Elokwent po co odkopales ta skamieline :rolleyes: Wiem ze jestes nowy i chcesz sie wypowiedziec za wszelka cene ale miej umiar :lol2: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...